Nektek mint nő, mennyire szimpatikus Kunhalmi Ágnes?
10/10
Nagyon dugnám.
Néha szoktam a hangjára recsizni.
Itt lehet közelről tanulmányozni.
Vannak olyan férfiak akiknek ez az típus jön be, nekem inkább a Dúró Dóra félék jönnek be, és a Demeter Márta félék.
Legyen 6/10
Irritáló inkább, átlagos kinézetű nő. Szerintem egy random utcán sétáló nő jobban tetszene mint a vihorászós.
Sőt, közelebbről nézve kicsit strapáltabbnak tűnik, olyan "fiatal autó sok km-rel" effektus.
Szóval összességében nem nagy eresztés. Kismilló ilyen, vagy jobb szaladgál az utcákon, főleg ha a személyisége is olyan még mellette.
Nem emlékszem annak a szóvivőnek a nevére aki még a szocik regnálása alatt volt az. Na az igen, a vihorászós spicceske elbújhat mellette! ;) (Közben eszembe jutott, hogy a Budai nevűre gondoltam.)
Szabó Tímea 10/10 A hangja, és a szeme nagyon szexi, úgy egészben. Hagynám, hogy kifacsarjon, mint a citromot. A szemembe nézne és már erekcióm is lenne!
Kunhalmi Ágnes nm az esetem. Duró Dóra cukinyuszi, olyan aranyos, szeretnivaló.
Vn egy másik politikus nő Demeter Mária. Tagadhatatlan, hogy szép, csinos nő, de nem sokat nézek ki belőle, ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!