Te megbántad a szavazatod amit 2014-ben adtál az akkor számodra szimpatikus pártnak?
Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 21:19
1/10 Gotland válasza:
2014-re már megjött az eszem, 2010-t viszont bánom.
2/10 anonim válasza:
Ha most látnék jobbat azt mondanám teljes határozottsággal hogy igen. De így nem.
3/10 anonim válasza:
Nem. Én ma is a Jobbikra szavaznék.
4/10 anonim válasza:
Ha ők nyernek, akkor lehet hogy megbánom. De nem ők nyertek, így nem tudom, hogy rosszul döntöttem-e volna :)
5/10 anonim válasza:
Sajna nem tudtam 2014-be a Jobbikra szavazni mert akkor még nem voltam 18 ,de most 2018-ba nem fogom megbánni, hogy a Jobbikra fogok szavazni. Igazából én mások véleményétől félek és biztosan félnék, hogy a szavazófülkébe kifigyelnének, esetleg a főnököm vagy bárki.
6/10 anonim válasza:
Nem. Eddig mindig elégedett voltam a választásommal. A végeredménnyel nem mindig, de az utóbbi szavazásokon már azzal is.
7/10 anonim válasza:
A 2010-es 2/3-ot nagyon bánom.
2014-ben már nem ezekre szavaztam, és nem is fogok a jövőben sem!
8/10 anonim válasza:
Nem bántam meg, összeteszem a két kezem, hogy Fidesz kormány van, nem holmi balos agymenés.
9/10 anonim válasza:
2010 - Fidesz; Nagyon, nagyon, nagyon..... megbántam. Soha többet.
2014 - LMP; Megbántam. (Vatta ellenzéki, álságos, kizárólag belvárosiak pártaj.) Soha többet. Adtam egy lehetőséget, nem tudtak élni vele.
10/10 anonim válasza:
Nem bántam meg (Jobbik). Nem vagyok olyan buta, hogy összeteszem a kezem, amiért magyarellenes elemek tönkreteszik az országot, akik olyan önkényesek és dilettánsok, hogy még a mezei közoktatást is képesek tönkretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!