Lehet 5000 Ft-s KÉSZPÉNZBEN is támogatni a Jobbikot?
Figyelt kérdés
18 éves diák vagyok és én is szeretnék utalni pénzt a Jobbiknak, de nekem nincs bankszámlám, ezért arra gondoltam, hogy megpróbálnám ezt inkább a községünk postáján keresztül megtenni. Ilyet lehet csinálni? Ha igen, hogyan kell?2017. dec. 12. 16:50
1/11 anonim válasza:
ma volt talán hír arról, hogy csekket készítenek a kp-s támogatóiknak. Google jó barátod.
2/11 anonim válasza:
Lehet. Kérsz a postán üres csekket, kitöltöd a netről ismert adatokkal, és feladod. De ennek díja van (valahol 500 és 1000 forint között)
3/11 anonim válasza:
? Majd a tőkés haverok Hírtv Simicska tulaja a baloldal kimenti őket . Liberális banda lett és nyugatbérenc . Elvtelen trógerek mint a szocik és összeborulnak . Remélem porig égnek tavasszal .
4/11 anonim válasza:
Értelmesebb dolgokra is költhetnéd a zsebpénzed, anyu és apu nem azért dolgozik, hogy egy csicskapártnak ajándékozd.
5/11 anonim válasza:
Helyszíni befizetés:
Jobbik központi irodája, Budapest 1113, Villányi út 20/A, munkanapokon 9 órától 16:30-ig
6/11 anonim válasza:
gyurcsánnyal haverkodó csicskapárt... akik ráadásul nácik
minden negatívumot összeszedtek amit lehet
először nagyban baloldal ellenesek voltak most meg a legnagyobb balosok
ebből látszik hogy sunyik ráadásul csicskásai simicskának
7/11 anonim válasza:
inkább vegyél egy jó pulóvert vagy könyvet több érteleme van kb
8/11 anonim válasza:
Inkább vegyél rajta két liter házi pálinkát vagy másfelet.
9/11 anonim válasza:
"Elvtelen trógerek mint a szocik és összeborulnak"
Rohadtul nem borult össze az MSZP-vel, ez valami jobber hazugság. De ettől függetlenül én is utálom.
10/11 anonim válasza:
" Értelmesebb dolgokra is költhetnéd a zsebpénzed, anyu és apu nem azért dolgozik, hogy egy csicskapártnak ajándékozd."
igen pl vehetne belőle valamit és kifizetheti vele a 27%-os áfát a narancsosoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!