Van még rajtam kívül olyan, aki ezentúl inkább készpénzben kéri a fizetését?
Ha mindig egy dolog alapján következtetsz általánosan, hol búskomorságba kell esned, hol végtelen lelkesedésben törhetsz ki. Akár percenként másképp, attól függően, mennyire figyelsz a környezetedre.
Itt mindössze a kormány egy újabb pénzbegyűjtési akciójáról van szó, amely nem is a legfájdalmasabb. És valóban kezelhető. Csak annyi történt, hogy kicsivel több gondot kell fordítanod rá.
Egyébként a legtöbb munkáltatónak nincs is módja készpénzben fizetni, nem beszélve az érdekéről. Ők is bankból veszik fel előbb, és ekkor övék a veszteség...
@11:04: Eddig ez valóban így volt, de a mostani pluszok már ezt nagyon nehézzé teszik és egyre inkább a mínuszok fognak kijönni.
"Nehogy már a bankok is lenyúljanak egyre többet belőle!"
Az a gond, hogy nem a bankok nyúlnak le sokat belőle, hanem most például már megint az állam szórakozik az adókkal...
Hát nekem pont pár napja kellett a Blahán automatából felvennem 100.000-et, mert a boltban ahol telefont vettem nem volt kártyás terminál.
A gép persze 5000-ekben adta ki a pénzt, a tárcámat alig tudtam becsukni.
Szerintim akkor eléggé látszott, hogy nem kevés pénzt van a zsebemben, nem volt túl jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!