Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberális vagy a komonista...

A liberális vagy a komonista elv kártékonyabb hosszú távon?

Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 14:07
1 2
 11/16 SZücsöm ***** válasza:
"A liberalizmus kizárólag hasznot hoz" na aki ilyet ír az nem ismeri az új keletű Amerikai SJW (Social Justice Warrior) kultúrát és az eszméiket.
2017. dec. 2. 17:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha túltolják az előbbit akkor tud kártékony lenni.

A komcsizmus meg igazából ahol volt ott csak károkat okozott.

2017. dec. 2. 21:05
 13/16 anonim ***** válasza:

"Látod, máris kibújt belőled a valódi éned. A nyílt hazudozást, rasszizmust és hasonlókat pedig nem fogom eltűrni és azonnal jelentem, ha ilyet látok."

Én meg téged jelentelek, ha meglátom a szokásos, bites fröcsögéseidet, mindet! :P Ahogy tettem az előbb is. ;)

2017. dec. 2. 21:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Egykor én sem tudtam leírni o vagy u vagy hogy. Komonikáció kumunákció... és így voltam a komunizmus kumunikista szóval is, ezért szlenget "komcsi" használtam.

Ez a kártékonyság érdekes szó. Minden izmus aberáció.

2017. dec. 2. 23:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Még nem tudjuk, várjuk ki a végét ennek is :-)
2017. dec. 6. 03:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Minden attól függ hogy milyen emberek működtetik. Jó emberek jót tudnak kihozni mindenből. Rossz emberek jó rendszerből is rosszat hoznak ki mert nem bírják úgy felfogni ahogy le van írva, hanem a saját gondolkodásuk mentén értelmezik. Ez nem csak a vezetőkre igaz hanem bárkire aki a rendszerben él!
2017. dec. 6. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!