Én is hívtam már ki rendőröket, mert azt hittem betörtek a szomszédba.
Kiderült, hogy nem, csak egy rokon kapott kulcsot.
Mégse kerültünk fel az Indexre.
Milyen fura :D
2017. nov. 16. 10:29
3/25 anonim válasza:
2-es: a példád sajnos nem kapcsolódik a kérdéshez. Itt az a gond, hogy olyan szintű agymosás csinál a kormány, amitől az emberek már mindenhol ,,migránsokat" látnak. Ahogy a cikk írja eddig nem volt semmi gond, csak most mikor beérni látszik a kormányzati propaganda.
2017. nov. 16. 10:38
4/25 anonim válasza:
Milyen kormányzati propaganda?
Úgy csinálsz, mintha nem lett volna valós, hogy elesett migránsok ezrei csak úgy, pofátlanul özönlöttek be a határon.
Egyértelmű, hogy jobban odafigyelnek az emberek.
2017. nov. 16. 10:42
5/25 anonim válasza:
Gyakorlatilag annyi a lenyege a dolognak, hogy valaki meglatott par fekete borut es az elso gondolata az volt, hogy biztosan illegalisan tartozkodik az orszagban, igy rahivta a rendoroket. Ami azert szomoru, mert az orszagban jelenleg is rengeteg szines boru el/tartozkodik. A tobbseguk teljesen legalisan...Ergo igen ciki lenne, ha mindre rendort hivnanak.
2017. nov. 16. 10:42
6/25 anonim válasza:
"amitől az emberek már mindenhol ,,migránsokat"
Persze, a rendőrség már nem tud mit kezdeni a sok beérkező hívással :D
Volt most egy eset, hűha :D
Szerintem a propaganda az, amit te csinálsz.
"hujujuj, az emberek mindenhol migránsokat látnak, hujujuj"
2017. nov. 16. 10:43
7/25 anonim válasza:
micsoda baromság ez a cikk. Perbálon van a zimbó gyár sertés hús sosem tennék be oda a lábukat.
2017. nov. 16. 10:58
8/25 anonim válasza:
"a kormányzati propaganda."
Na igen.
Lehozni egy esetet, aztán a kormányra fogni, meg úgy beállítani, mintha mindennapos lenne, na az a propaganda.
444, HVG, Index.
Ez a propaganda.....
2017. nov. 16. 11:01
9/25 anonim válasza:
Szerintem azzal mindenki egyetért, lehet akár kormánypárti akár ellenzéki, hogy a kormány túlzásba viszi ezt a migráns őrületet. Több pénzt költött a plakátokra, konzultációra, mint amibe kerülne befogadni azt a pár migránst amit a kvóták miatt bekellene.
2017. nov. 16. 11:09
10/25 anonim válasza:
Szerinted ma MO-n mi tekinthető hiteles független hírforrásnak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!