Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Rudolf Hess beszéde bátor...

Rudolf Hess beszéde bátor dolog volt?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=1zdwksAtwiE

Abszolút nem értek egyet sem a náci ideológiával, és Rudolf Hess személyét sem úgy ítélem meg, ahogy ő önmagát a beszéd alapján.

Viszont ez a beszéd szerintem hatalmas bátorságra vall.

Tudom,hogy ő is tudta, hogy nem úszhatja meg, és gyakorlatilag bármit mondhatott volna, az ítélet már meg volt.

De minden ember szeme előtt ott a halvány remény, hogy talán enyhítenek a büntetésen, talán jobb lesz ha azt mondom amit hallani akarnak.

Ő meg pont az ellenkezőjét teszi, és azt mondja amit valójában gondol.

Nem magasztalni akarom, csak szerintem ritka az ilyen ember, és ha más nem is, de ez az egy szimpatikus nekem.

2017. nov. 11. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

"Abszolút nem értek egyet sem a náci ideológiával"

Ezzel rengetegen vannak így, bár sosem értettem miért.

2017. nov. 11. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
Egy elmebeteg könnyen bátor!
2017. nov. 11. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem csak tudta, hogy igaza van. Amit tett, hogy átrepült egyedül Skóciába tárgyalni a békéről az egyik vezető náczi politikusként, szintén szép dolog volt. Csak egy náczi lenne erre képes. A liberálisoktól meg is kapta a "jutalmát" érte, élete végéig bebörtönözték. Amúgy Göring is vitatkozott a tárgyalásokon. A gerinctelenebbek, pl. Speer megbánást tanúsítottak és hazudoztak.
2017. nov. 11. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy te is írod, tudta, hogy nem úszhatja meg, így sok veszítenivalója nem volt. Angliai útja meg azt mutatja, hogy a fejében sem volt minden rendben.
2017. nov. 12. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!