Migránsozók, gondolkodtatok már el ezen?
Hogy mi lenne, ha a ti országotokban törne ki háború, amiben a rokonaitok/családotok 70%-a meghal, mindent elvesztetek, házatokat lebombázzák stb, és ugyanez a fogadtatás/hozzáállás várna titeket , hogy: " takarodjatok, ide ne gyertek , dögöljetek meg..!"
Azt a részét én értem és én sem akarom, hogy a köztük levő terroristák, radikálisok is bejöjjenek, meg azt is értem, hogy teljesen más kúltúra az övék, de ha veletek történne ugyanez, és ugyanezt kapnátok, talán akkor értenétek meg, hogy ez az egész nem ilyen fekete fehér. borzalmas lehet megtapasztalni, hogy mindened odaveszik...
Hol maradt belőletek az empátia és az emberség? Ilyenkor a Bibliában való mondatok miért nem villannak fel a fejetekben?
Tudom, hogy nehéz egy ilyen problémát Európának megoldania, meg legjobb lenni ott helyben náluk megoldani a problémát, kinyírni a sok elmebeteg radikális balf-szt, de hát ez sem pont ilyen fekete fehér...
Ami mi adunk : olcsó munkaerő, nem kötelező itt adózni
Amit ők adnak : szabad munkaerőáramlás
aztán most valahogy nem tetszik nekik, hogy a számukra rövidtávú előnyök hogyan ütöttek vissza
gyakorlatilag genderfilozófiára meg a harmadik világbeleik simogatására ment el az a pénz, amit a KKeurópaiak humán tőkéjére kellett volna fordítani
15.22
Azok nem rendes szír útlevelek voltak? Amiket valami ottani állami hivatalból "mentettek el", ahogy odaért a frontvonal?
Hamis útleveleket most néhány napja találtak valahol Olaszországban, nem?
Bocsánat; de igen, a dolgok igenis pont fehérek és feketék. Pontosan meg van határozva minden, meg is volt, a baj az, hogy átértelmezték. Vissza kéne térne az eredeti ételmezésekhez a kiskapuk keresése helyett.
Nekünk is odaveszett már mindenünk, többször is. Mégis ittvagyunk, összekapartuk a romokat, újrakezdtük.
Még a végére se értünk, még vannak a II.vh. óta a falakban levő belövések, a föld alatt az aknák.
szuper jó! "miért nem a békés milliárd muszlimmal foglalkoznak" zseniális
Liberális létemre most már én is csak azt tudom neked mondani, egyáltalán nem rossz ötlet a kerítés. A hatékonysága vitatható, de a semminél biztos, hogy több.
Egy dolog: nézd már meg, milyen nemzetiségűek/hányadik generációsak voltak a terrortámadások elkövetői. Nem ilyen egyszerű a dolog, hogy a terroristákat nem engedjük be, a menekülteket igen. Nem tudhatod, hogy akit most beengedsz, mint menekült, a fia-unokája nem fog-e radikalizálódni. Ez az egész integrációs probléma. Sajnos, tetszik vagy sem, a megoldás az, hogy leginkább senkit nem engedünk be.
Migrácsloverek!
Gondolkodtatok már el azon, hogy nem országokon keresztül mennének, sokszor követelőzve?
Mennyit fizetnek a napi migrács-szopós propagandáért? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!