Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Migránsozók, gondolkodtatok...

Migránsozók, gondolkodtatok már el ezen?

Figyelt kérdés

Hogy mi lenne, ha a ti országotokban törne ki háború, amiben a rokonaitok/családotok 70%-a meghal, mindent elvesztetek, házatokat lebombázzák stb, és ugyanez a fogadtatás/hozzáállás várna titeket , hogy: " takarodjatok, ide ne gyertek , dögöljetek meg..!"

Azt a részét én értem és én sem akarom, hogy a köztük levő terroristák, radikálisok is bejöjjenek, meg azt is értem, hogy teljesen más kúltúra az övék, de ha veletek történne ugyanez, és ugyanezt kapnátok, talán akkor értenétek meg, hogy ez az egész nem ilyen fekete fehér. borzalmas lehet megtapasztalni, hogy mindened odaveszik...

Hol maradt belőletek az empátia és az emberség? Ilyenkor a Bibliában való mondatok miért nem villannak fel a fejetekben?

Tudom, hogy nehéz egy ilyen problémát Európának megoldania, meg legjobb lenni ott helyben náluk megoldani a problémát, kinyírni a sok elmebeteg radikális balf-szt, de hát ez sem pont ilyen fekete fehér...

2017. okt. 30. 11:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
67%

Nem az egész Közel-Keleten van háború.100 kilométerrel odébb nincs például.

A migráns mégis Európában jön, mert a birka európaiak hagyják és adják nekik az 1000 eurós segélyeket, amit a dolgozó emberek termeltek.Lehet, egy nyugati de rászorulókról veszik el a szociális lakást (megtörtént eset) mert kell a migránsoknak.

Szóval, nem nem sajnálom a migránsokat.

2017. okt. 30. 11:43
 2/29 A kérdező kommentje:
Na ja, mert az arab országok sajnos nem fogadják be az arab testvéreiket(lsd Szaud Arábia stb) kétlem, hogy amúgy idejönnének ennyien...
2017. okt. 30. 11:47
 3/29 anonim ***** válasza:
62%

Azért nem sajnálom őket, mert nem képesek integrálódni. Felőlem az egész hóbelebanc idejöhet, de akkor integrálódjanak. Mert a bevándorlás úgy működik, hogy te annak az országnak a szokásait, törvényeit, kultúráját betartod és tiszteled. Persze, közben otthon gyakorolhatod a sajátodat is, de kinn a többi ember között alkalmazkodni kell. Ők erren em képesek ezért remélem, hogy egy se éli meg azt, hogy itt maradjon EU-ban. És ahogyan írtam, ha nekem elkéne vándorolnom és egy ország beengedne, akkor onnantól úgy viselkednék ahogy ott elvárják. Mivel, bár alapból Magyar vagyok, abban a pillanatban annak az országnak a polgára lennék, így úgy is kell viselkednem.

Szóval ők is jöhetnek, de akkor csador le, pofa vízszintbe és azt csinálják, amit mondanak nekik és amik az adott országokban elvártak. Ennyi.

2017. okt. 30. 11:50
 4/29 anonim ***** válasza:
62%

Na álljunk meg egy szóra!

- Miért menekül valaki Svédországig? Ha az én életem forogna kockán én kiválóan megelégednék Szerbiával is. Hiszen nem jól élni, meggazdagodni akarok, hanem életben maradni.

- Ebből következően nem szökök át a kifejezett hatósági tilalom ellenére a zöldhatáron.

A migránsok nem menekültek. A migránsok illegális határátlépők, akik az uniós bevándorlási normákat a menekültek hátán kívánják megkerülni.

Hogy mit nem mondjak az elfogott határsértők 70%-a koszovói. Milyen háború van most Koszovóban?!

Ezen elgondolkodtak már a migránssimogatók?

2017. okt. 30. 11:51
 5/29 anonim ***** válasza:
62%

nem fogadják be ezek a kőgazdag muszlim államok - mert mint mondják, "sok a terrorista köztük" - sry.. nem kéne Európát megszállni - egymillió emberről fogalmuk sincs itt Európában, hogy kicsoda-micsoda. Nem emberség ezt hagyni, hanem ostobaság. Egy jó riport, érdemes:

[link]

2017. okt. 30. 11:53
 6/29 anonim ***** válasza:
58%
És te gondolkodtál már azon, hogy egy európai hova menekülne ha itt háború lenne? Mert hogy nem a Közel-Keletre az biztos. Megnézném hogy mit szólnának az arabok ha hirtelen megjelenne ott pár százezer vagy millió európai, nyugati kultúrával és ugyan úgy élnék az életüket mint európában. Még itt se bírják elviselni akkor ott ahol ők diktálják a feltételeket szerinted mi lenne? Mindenki a saját kultúrájához forduljon segítségért.
2017. okt. 30. 11:56
 7/29 anonim ***** válasza:
52%
Azon te elgondolkodtál,hogy egy india meg pakisztáni nem tudja elfogadni az európai kultúrát? Ezek többsége az utcán sz@rik, a WC-t sem ismeri. Ha meg háború elől menekülnének,akkor legközelebb ottvan Törökország vagy Azerbajdzsán is..
2017. okt. 30. 11:58
 8/29 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem elég csak az élet produkálta konkrét példán elgondolkodni. A BREXIT-ért jobban kampányoltak a kelet-európai migránsokkal mint bárki mással. Azért ez nem semmi, hogy egy Anglia konkrétan miattunk(és a lengyelek miatt) kilép az unióból!!

[link]

2017. okt. 30. 12:10
 9/29 anonim ***** válasza:
55%
[nagyon empatikusan mindenkit jól lepontoz a migránssimogató Európa-sírásó]
2017. okt. 30. 12:17
 10/29 anonim ***** válasza:
72%

"A BREXIT-ért jobban kampányoltak a kelet-európai migránsokkal mint bárki mással. Azért"

Na igen ez is érdekes, hogy a multikutiba, elfogadásba, transzkontinentáis szolidarítás intézménye mellé még belefér egy kis magyarozás/lengyelezés.

Hát drága angolok és más nyugat-európai népek! Nem kellett volna kisemmizni közép-kelet európát az előző 30 évben.

2017. okt. 30. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!