Mit gondoltok, pirázekkel kapcsolatos valamikori felmérés nem a mai eu-s migránspolitika előkészítése volt?
"Amúgy mennyire idegengyűlölők a magyarok az olyan emberekkel szemben, akik valóban menekültek?"
Ez tökéletesen látszott a gumiszurkálós esetnél. Azok az emberek ugyanis valóban menekültek voltak, a magyar állam menekültnek nyilvánította őket. Ismerve a kormány álláspontját menekültügyben, elhiheted, hogy ők 1000x ellenőrzött, valóban rászorult emberek.
6-os: "Tudod kinek meséled be hogy nincsenek pirézek!"
Ezzel mit akartál mondani?
7-esnek!
Röhöghetsz rajta, de attól a felmérés ártó szándéka nem tűnik el...
8-asnak!
Azt magyarázd meg nekem, hogy ha valaki nem akarja elfogadni a radikális iszlám betelepülését eu-ba, az miért gyűlölködő? Én éppen abban látom a felmérés célját, hogy rossz fénybe állítsák be a magyarokat...
9-esnek!
1/ Hülyeséget állítasz! "Ny.európában azelőtt is robbantgattak..." Tényleg? milyen gyakran? És most milyen gyakran vannak terrérista akciók? Lassan már minden hétre jut egy!
2/ A Balkánon meg miért robbantgatnának, mi célból? Próbáld megmagyarázni! Azért, hogy mégjobban szigorítsák az átjárást? Logikus, hogy ez nem céljuk! Ezt te is felfoghatnád!
3/Én sem gyűlölöm a migránsokat, mégsem szeretném, ha milliók tódulnának ide! Ott, ahol élnek, ott kell nekik segíteni! De nem úgy, mint azt a "nagyhatalmak" teszik! Háborúkat robbantanak ki különböző okoknál fogva (pl. olaj, fegyverkereskedelem)!
4/ "és akkor szépen ellesznek számoltatva" (helyesen el lesznek, külön)- Igen? Te fogod őket elszámoltatni? Még nem jöttél rá, hogy minden kormánnyal ezt akarták? Sosem sikerült, mert úgymond a "törvények értelmében" cselekedtek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!