Mikor fogják fel a magyarok végre hogy a Fidesz az egyetlen értelmes párt?
Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 03:25
1/28 anonim válasza:
Rossz kategóriába írtad Viktor. A vicc be tedd!
2/28 anonim válasza:
3/28 anonim válasza:
majd ha én is troll leszek, felfogom
4/28 anonim válasza:
A fideszben és a fideszesekben a legnagyobb probléma. hogy uszítanak, félelemet keltenek, haragot és gyülöletet terjesztenek, és meghazuttolnak nyiltan rengeteg embert. Talán azért mert a pártvezetöjük erösen és nyiltan ezt mondja, ezt sugalja.
Egy jó érzésü ember akiben szeretet és megértés van az az ilyentöl rosszul van, és elítéli az ilyen viselkedést.
5/28 Alain Delon válasza:
És mi volna bennük az értelmes?
6/28 anonim válasza:
Hogyan lehetne érelmes párt, ha tagja/szimpatizánsa érvek nlkül teszi fel ezt a kérdést?
7/28 Mysticista válasza:
márminthogy kegyetlen bérterhes...ugye ezt akartad írni?
8/28 anonim válasza:
Az "értelem" a Fidesznél kizárólag a hatalom erőszakos, rafinált megtartásának képességére vonatkozik és nem a hátköznapi értelemben vett "értelmességre". A Fidesz nyilatkozó vezetői semmiféle értelmes, alkotó, másoknak is hasznot hajtó tevékenységet nem tudnak felmutatni, de még valamikori iskolai teljesítményükre hivatkozva sem. A szakmai tudás az ő esetükben csupán elvont fogalom.
9/28 anonim válasza:
Én nem szeretem a Fideszt, nem is szavazok rájuk ha eljön a szavazás ideje, de már most tudomásul veszem, hogy 2018-ban újra ők fognak nyerni.
Nem azért mert a párt olyan értelmes, vagy annyira jó, hanem mert az összes ellenzéki párt rosszabb. Nincs egy értelmes párt akire lehetne szavazni.
10/28 anonim válasza:
Ne csak a migráns híradót nézd a király TV-n, és akkor nem teszel fel ekkora baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!