Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a szlovák...

Mi a véleményed a szlovák parlament épületéről?

Figyelt kérdés
itt nézhetitek meg: [link]
2010. máj. 26. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
látszik, hogy nagyon nagy történelme van:)
2010. máj. 26. 19:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
kb mint nálunk a városháza :D
2010. máj. 26. 19:23
 3/14 anonim ***** válasza:

A miénk sokkal szebb így,hogy egyfolytában be van állványozva,mert a mészkő nem bírja. Súlyos milliárdokat költöttünk már rá,és még mindig "csak" egy folyton beállványozott épületünk van.

Szép lenne a miénk,csak hát ez így nem pálya.

2010. máj. 26. 19:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Illik az országhoz és a vezetőihez:D
2010. máj. 26. 19:29
 5/14 anonim ***** válasza:

UFF XD

Tényleg olyan mint a városháza :D

2010. máj. 26. 19:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mint egy nyugdíjasüdülő a Balaton mellett.
2010. máj. 26. 19:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon durva. Akár egy orvosi rendelő xD
2010. máj. 26. 19:41
 8/14 A kérdező kommentje:
tényleg van egy SZTK jellegeXD
2010. máj. 26. 19:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Ocsmány szocreál épület....:(
2010. máj. 26. 19:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Jajj ez nálam pont aktuális :D! Elmentünk a párommal Komáromba, és kicsit eltévedtünk visszafelé, szóval egy Pozsony felé mutató táblánál kötöttünk ki, és úgy döntöttünk, miért is ne, hisz csak 100 km. Elmentünk, alig tudtunk parkolni, mert Komáromba csak sétálni akartunk egy órácskát, és annyi időre nem vittünk magunkkal eurót, szóval nem tudtunk mit beledobni a parkolóórába. Na addig bolyongtunk míg a várnál kötöttünk ki, annak is azon az oldalán, amivel szemben a parlament található. Volt ott egy földes placc, ahova az emberek parkoltak, bár nem számított éppen parkolónak, de nem is volt fizetős, szóval mi is ott "állapodtunk meg".

Elindultunk a várba, és láttuk a parlamentet is.

Nézem..nézem...egyszer csak a párom megszólal: te! Szerintem ez a parlamentjük.

Mire én: Tuti nem! Ez egy kommunista förmedvény, és a szlovák zászlón kívül semmi sem utal arra.

Párom: De! Tuti! Pont olyan helyen van, ahová egy parlamentet építene az ember.

Én: De hát olyan picike! Ebbe nem fér el annyi alkalmazott, amennyi egy parlamentben szokott lenni, de még egy ülésterem se! (Akkora az egész, mint a mi parlamentünk kisebbik ülésterme...az is csak szűkösen férne bele, itt-ott biztos kilógna)

Felmentünk a várba, nézelődtünk, stb, aztán visszafelé már nagyon furdalt a kíváncsiság, és felmentem a bejáratához ott a vízesés melletti lépcsőn, ami el van árasztva a vízesés oldalából szivárgó vízzel :S, elmentem két szocreál betonvirágláda között, amiben 3 szál gazzal körbenőtt tulipán kókadozott, és odamentem az ajtóhoz.

Egy szem felirat, egy tábla, egy kis sajtcetli...SEMMI nem volt rá kiírva, hogy mi ez az épület, úgyhogy itt véglegesen eldöntöttem: túl kicsi, túl csúnya, cipőbeázás veszélye nélkül megközelíthetetlen, túl elhanyagolt...ez 100%, hogy nem a parlament volt!

Erre hazaérünk, és párom rákeresett a szlovák parlamentre a neten, és legnagyobb megdöbbenésünkre az volt az!!! Úgyhogy már értem Ficóék miért ilyen hisztisek...még egy rendes munkahelyük sincs :D:D:D (Bár azt meg kell hagyni, hogy lenyűgöző panorámája van a Dunára...)

2010. máj. 26. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!