Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minek köszönhető, hogy az RTL...

Minek köszönhető, hogy az RTL Klub ilyen szorgosan beszámol Mészáros Lőrinc vételeiről?

Figyelt kérdés

Most mutatta az RTL Klub, hogy Lőrinc vett valami borászatot.

És?

Mi lesz a következő?

Hogy Waberer vett újabb 30 db kamiont?

Esetleg Kispista fideszes politikus felrakta a kocsiját használtautó.hu-ra és ezt megvette egy másik fideszes politikus? :D

A legjobb hogy még véleményezik is, mint valami blogon.

2017. szept. 9. 10:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Annak köszönhető, hogy nem feltétlen jó, amikor egyetlen kézben összpontosul a gazdasági és egyéb más hatalom.

Pláne, ha az ember ezt politikai hátszéllel tudta csak elérni.

Felveti a korrupció gyanúját, a benfentességet és sok minden mást.

2017. szept. 9. 10:43
 2/15 anonim ***** válasza:
8%

Az egyes válaszát kiegészíteném, hogy az RTL különböző érdekeket szolgál ki, mint a kérdező által felvetett személy.

Az összes "független" hírportál is ugyanígy működik. Rühellem is olvasni a híreket, mert ténylegesen független nem létezik.

2017. szept. 9. 10:45
 3/15 MolotovPunk ***** válasza:
14%

/Annak köszönhető, hogy nem feltétlen jó, amikor egyetlen kézben összpontosul a gazdasági és egyéb más hatalom. /

Teljesen jogos a kritika.Az is,hogy az RTL és egyéb ellenzéki TV-k bemondanak ilyen híreket.

2017. szept. 9. 10:54
 4/15 anonim ***** válasza:
8%
Liberális és igazából másba, azaz a kormányzati teljesítménybe nem tudnak belekötni, hisz fizetésemelések vannak deflációval :XD.
2017. szept. 9. 10:57
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

A hírből meg a korábbiakból én azt vonom le, hogy ÉN, annyi pénzért amennyiért Ő vette, közelébe se jutnék a vásárlásnak.

Ezt csak kemény hátszéllel és "támogatói szándékkal"lehet elérni.

Ha eladja sok-sok milliót kereshet rajta.

Na ez nekem nem adatik meg.

2017. szept. 9. 11:11
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert még nem vették észre, hogy az embereknek csömörük van mészáros lőrinctől, de a fidesz népszerűsége lényegesen nem csökken.
2017. szept. 9. 11:16
 7/15 anonim ***** válasza:
53%
Annak köszönhető, hogy a kormány bsztatni kezdte az RTL-t még az előző ciklusban. Addig viszonylag politikamentes bulvártévé volt.
2017. szept. 9. 12:20
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
Azért, mert Mészáros Lőrinc csodálatos gazdagodása, olyan, mint egy "szép" mese. És ezt a gazdagodást, nem a zsenialitásának köszönheti... Szóval, én nem bánom, hogy beszámolnak a dolgairól, mert ha a kormánymédián múlna, a nevét sem hallottuk volna még.
2017. szept. 9. 12:39
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

"Minek köszönhető, hogy az RTL Klub ilyen szorgosan beszámol Mészáros Lőrinc vételeiről?"

Minek köszönhető, hogy a kormánypárti média ilyen szorgosan elhallgatja Mészáros Lőrinc vételeit? Az az ember többek között a te adódból gazdagodott meg, az Orbán által biztosított háttér nélkül ma is csak egyszerű gázszerelő lenne, semmi más. Egy tisztességes újságírónak, DOLGOZZON BÁRHOL IS, kötelessége közzétenni az ilyen híreket, mert nyilvánvaló, hogy Mészárossal valami nincs rendben. Legalább az RTL számoljon be róla, ha már a rendőrség, az ügyészség és a Fidesz szerint nincs semmi érdekes abban, hogy csak Orbán barátai gazdagodnak.

"Hogy Waberer vett újabb 30 db kamiont?"

Ha a saját pénzéből vette, senkinek semmi köze hozzá. Ha a mi ellopott és hozzá átjátszott pénzünkből vette, akkor igenis tudja meg mindenki, micsoda egy féreg.

2017. szept. 9. 14:08
 10/15 MolotovPunk ***** válasza:
40%

/Annak köszönhető, hogy a kormány bsztatni kezdte az RTL-t még az előző ciklusban. Addig viszonylag politikamentes bulvártévé volt./

Mellédumálsz.Az RTL mindig is inkább kicsit balra húzott.

2006-ban választások idején MSZP-s reklámok is voltak párszor.

Mellesleg ott volt már régebben is a Házon Kívül,Heti Hetes meg a Fókusz,ahol jó párszor esett szó politikáról is.Tudom,mert én már akkor is néztem ezeket a műsorokat.(Ahol igaz nem csak a Fideszt kritizálták,hanem más pártokat is.)

2017. szept. 10. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!