Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orbán Viktor elakarja tántorít...

Orbán Viktor elakarja tántorítani a fiatalokat az egyetemtől?

Figyelt kérdés

2017. szept. 3. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Ez így, ebben a formában nem igaz. Pl. a válogatott fideszes káderek gyerekei akkor is egyetemet fognak végezni, ha egyébként s**ggh**lyék.

Csak a plebs gyerekei lesznek eltántorítva, ez esetben nem hasznos a tájékozottság, aki gondolkodik, annak esetleg ötletei is támadnak...

2017. szept. 6. 07:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Gyurcsány Fleto nem a kedvencem,de Ő mondta ,hogy be kéne vezetni a tandíjat. Pl: Utcánkban ,ami csak kb. 20 házból áll,ketten végeztek "egyetemet." Egyik húst pakol,németben,a másik kávét visz ki Londonban. Kb 7 évig tanultak. % ! Urrrrrááááááá! (oroszul )
2017. szept. 6. 08:40
 13/16 Juliusz48 ***** válasza:
71%
Azért észre kéne venni, hogy a fizetésük átszámolva forintra valóban 5-8 szoros, de ez csak hazajőve annyi, mert ha nem kuporgat és hozza haza, akkor ott ugyanúgy elkölti hónapról hónapra a jövedelmét mint itthon. A lét minősége pedig csak a média által befolyásolhatóan lehet jobb vagy rosszabb, a természeti népek legfeljebb a szerencsét tudják mint befolyásoló tényezőt értékelni. Ráadásul ha valaki kiment, a legritkább esetben sem mondja itthon, hogy hibázott, hanem megpróbál amennyit megtakaríthat félretenni, és itthon jól élni belőle később. Eltántorítani egyébként az egyetemtől csak azt lehet, aki nem a képességeinek megfelelő képzésben vesz részt, ha már kitűzte maga elé. Az EMBERNEK ha van célja azt véghezviszi, a divatból odajárókért meg nem kár. Az a tanárnéni, vagy bácsi, aki utána pincérnek megy Londonba, vagy idehaza politikusnak, annak felesleges volt elvégezni az iskoláit, mert nincs benne az a hivatástudat, amitől TANÁR lenne oktató helyett. Az oktatókról pedig csak az a Murphy törvény jut eszembe, hogy "Aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja, és aki tanítani sem képes az majd irányítja", persze ha még nem került arra a helyre, egy hátszeles alkalmatlan.
2017. szept. 6. 10:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Most ez komoly, hogy a kint milliókat kereső melós hozzád megy gályázni a szabiján, bagóért? Vagy te vagy olyan jófej, és 5X-8X többet fizetsz neki?"

1. Erősen kétlem, hogy kinn egy vállalkozó alkalmazottjaként milliókat keresne.

2. Nem tudom, hogy jófej vagyok-e, de az biztos, hogy 2 választásom van: vagy kifizetem, amit kér, vagy várhatok jövő ilyenkorig egy normálisra...

2017. szept. 6. 14:24
 15/16 anonim ***** válasza:

14.

Értem, csak nekem mindenhogy fura ez.

Furcsa, hogy egy külföldön az itthoni bér nyolcszorosát kereső szakember azt a pár nap szabadságát egy csóró magyarnál tölti vakolással meg festéssel. Az is furcsa, hogy egy csóró magyar a kinti bért (az itthoni nyolcszorosát) meg tudja fizetni neki.

2017. szept. 6. 19:13
 16/16 Tom Benko ***** válasza:
47%
Nem. Az egyetemeket akarja eltántorítani a létezéstől.
2017. szept. 8. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!