Orbán Viktor elakarja tántorítani a fiatalokat az egyetemtől?
Ez így, ebben a formában nem igaz. Pl. a válogatott fideszes káderek gyerekei akkor is egyetemet fognak végezni, ha egyébként s**ggh**lyék.
Csak a plebs gyerekei lesznek eltántorítva, ez esetben nem hasznos a tájékozottság, aki gondolkodik, annak esetleg ötletei is támadnak...
"Most ez komoly, hogy a kint milliókat kereső melós hozzád megy gályázni a szabiján, bagóért? Vagy te vagy olyan jófej, és 5X-8X többet fizetsz neki?"
1. Erősen kétlem, hogy kinn egy vállalkozó alkalmazottjaként milliókat keresne.
2. Nem tudom, hogy jófej vagyok-e, de az biztos, hogy 2 választásom van: vagy kifizetem, amit kér, vagy várhatok jövő ilyenkorig egy normálisra...
14.
Értem, csak nekem mindenhogy fura ez.
Furcsa, hogy egy külföldön az itthoni bér nyolcszorosát kereső szakember azt a pár nap szabadságát egy csóró magyarnál tölti vakolással meg festéssel. Az is furcsa, hogy egy csóró magyar a kinti bért (az itthoni nyolcszorosát) meg tudja fizetni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!