Kiadják-e nekem az adott dokumentumokat? (többi lent)
Figyelt kérdés
A kollégiumi jelentkezésemhez (Egyetemre megyek, és az otthonomtól 150km-re van a kollégium, tehát nagyon szükséges) hol tudok olyan okmányra szert tenni, ami bizonyítja, hogy egy háztartásban csak X személy lakik? A másik kérdés, hogy ezt nekem kiadhatják? Milyen adatok kellenek hozzá, és kell-e a többi velem együtt élő aláírása, vagy olyan, amihez ők is jelen kell hogy legyenek?
Ha jól tudom A MÁK kiadhatja, de nem vagyok benne biztos
2017. aug. 16. 08:54
1/3 anonim válasza:
"egy háztartásban X személy lakik?" Ezt ahol laksz az illetékes polgármesteri hivatalban -> a lakónyilvántartási osztályon adják ki
- a lakásban élőknek személyesen vagy két tanús meghatalmazásra neked is.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen!
2017. aug. 16. 09:28
3/3 anonim válasza:
pontosabban "népességnyilvántartó" a neve - ha mész az aláírt meghatalmazással, azonnal megkapod (előtte az ügyfélfogadási időt nézd meg a honlapon,ma van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!