Melyek Európa legélhetőbb, legbiztonságosabb országai most? Hova érdemes kivándorolni?
Mert ugye a skandináv országok, Anglia, Franciaország, Németország kiestek a rengeteg bevándorló miatt. Nem szeretnék olyan országban élni ahol félni kell a terrortámadásoktól.
De akkor melyik nyugat-európai országba a legjobb kiköltözni a mostani helyzetben? Írországon, Portugálián és Spanyolországon gondolkodom mivel ezek földrajzilag periférián vannak, így nem célpontja a migránsoknak. Ezek az országok biztonságosak?
Tényleg működik az agymosás, te meg ráadásul még tájékozatlan is vagy, gondolom arról még nem hallottál, hogy a három migrációs útvonal (balkáni, földközi-tengeri, gibraltári) az egyik pont Spanyolországba vezet, és akkor a madridi vonatrobbantásról se tudsz, mikor 2004-ben kétszázan haltak meg egy Al-Kaidához köthető merényletben. Ezt európai szinten szerencsére a mai napig nem sikerült utolérni.
Bár hozzáteszem tudom, hogy az elmúlt két és fél évben hányan haltak meg terrortámadásban Ny-Európában? Összesen háromszáz-harmincan, tudod hányan haltak meg közlekedési balesetben Magyarországon két és fél év alatt? Ezer-háromszázan. akkor mitől kell jobban félni? Attól, hogy átmégy a zebrán Pesten vagy attól, hogy felrobbant valaki Ny-Európában? Én jobban félnék a zebrán a helyedben.
Ami pedig igazán veszélyezteti az életedet, és bármely országban utolérhet mint a szívinfarktus még nem is beszéltünk.
Időpont ma 14:11
Bevándorlók és terroristák mindig is voltak és lesznek, ld: anno ETA, IRA stb...kár ezen rugózni, hogy mi hol történik. De ha neked pl Németország máris kiesett, akkor részvétem. Üdv onnan!
"Bevándorlók és terroristák mindig is voltak és lesznek"
Megértem a kérdezőt, olyan helyre én sem költöznék, ahol mindkét területen eszkalálódhat a helyzet.
Nem mindegy, milyen és hány bevándorlóról, terroristáról beszélünk.
Bármely európai országban nagyobb az esélye, hogy autóbalesetben elveszted az életed, minthogy terrortámadás áldozata legyél.
Úgyhogy ne menj ki az utcára, az a biztos.
Időpont ma 16:47
hol van 2-3 hetente tömeges gázolás migránsok által?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!