Nektek nincs tele a mindenetek azzal, hogy látható indok nélkül törölnek kérdéseket, bármiféle konzekvens elbírálási szempont nélkül?
Vissza akartam nézni ezt a kérdést:
"Mi a véleményetek "Kemény Zsófiáról"?"
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__87..
Törölve.
Az enyém az egyik utolsó válasz volt ott. Sem a kérdés szövege, sem az oda írt válaszok semmilyen, az oldalon kirívó, látható alátámasztást nem szolgáltak ehhez.
Írtam az infóvonalra, még egy illedelmességi sablon választ sem kaptam vissza.
Gugliból sem tudtam legalább tárolt változatban megnyitni, hogy lementsem. (*Ha más tudja, kisegíthetne.)
Közben olyan idióta kérdések maradnak bent - és nem is jelentem egyiket sem, mert érdektelen -, amik messze túlmutatnak akár ezen, akár több másik, indok nélkül törölt kérdésen. Mindig azonos irányvonalba mutatva ennek motivációját.
Nem panaszoljátok ezt? Nem tettéttek szóvá még az oldal felé a magatok részéről?
Engem nem zavar ha törölnek kérdést. Van másik több ezer, ahova éppen tudok válaszolni.
Az meg végképp nem zavar, ha egy ilyen kérdés esetén, eltűnik a válaszom. Nem is szoktam nagyon visszajárni olvasgatni mások válaszát, a sajátomat meg pláne nem. Te ezt szoktad csinálni? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!