Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar nép miért ennyire...

A magyar nép miért ennyire mélyen kommunista lelkületű?

Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 21:02
1 2
 11/13 HSz76 ***** válasza:
Szerintem a nagy többség csak irigy. Az irigységük miatt inkább azt szeretnék ha senki nem lógna ki a sorból, és így jutnak el oda, amire kérdező gondol. De igazából azt senki nem akarja.
2017. aug. 9. 07:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a kommunizmusban születtem, de abszolute nem tudom már mit is jelent, nekem nem sokat. Voltak jó részei, és voltak rossz részei. De az érdekes, hogy azt mondják most jó élni, közben meg fogy a népesség, egyre kevesebben vagyunk. A demográfiai hullámban 1974-75 több mint 2x ennyi gyerek született mint most, az emberek be merték vállalni, most meg nem, szóval mi van???
2017. aug. 10. 16:47
 13/13 Laczkó János Mihály válasza:

A magyar nép egyszerűen magyar, csak azt kell érteni, hogy mit jelent a magyar, a magyar lelkület, a magyar műveltség.

A kommunista materialista, még a lélek létezését is tagadja.

A kérdés értelmetlen és gyalázza a magyar népet.

2017. aug. 11. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!