Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar nép miért ennyire...

A magyar nép miért ennyire mélyen kommunista lelkületű?

Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Inkább nemzeti fasiszta.
2017. aug. 5. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Én olyan nagyon nem érzem, hogy az lenne.
2017. aug. 5. 21:11
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Olyan értelemben az, hogy annyira megszoktuk a szocializmust, hogy ma már kiveszett az emberekből az a tulajdonság hogy akár ökrökkel műveli saját földjét de akkor sem lesz mások szolgája. Ma akár a közmunkát is elvállalják az emberek de akkor sem lesznek szabadok. Az államosítások előtt a Bakonyban kb. 120 tanya volt. Azokon önállóan éltek meg az emberek, TB, nyugdíj, GYES meg minden szociális ellátás nélkül. Mára ez az önállóság kiveszett az emberekből. Persze nem önszántunkból veszett ki hisz az államosítások erőszakkal történtek.
2017. aug. 5. 21:23
 4/13 anonim ***** válasza:
42%
Akkor a 2-es és 4-es már veheti is az irányt Venezuelába :)
2017. aug. 6. 00:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Írni se tud, de azért veri magát :D
2017. aug. 6. 01:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az. Inkább konzervatív, jobb oldali. Persze negyven év nem múlik el nyomtalanul. Van akinek a szocializmus a fiatalságát, van akinek a karrierjét és van akinek jobb életet jelentett.
2017. aug. 6. 08:51
 7/13 anonim ***** válasza:
21%

A magyarokban semmi kommunista nincs.

Ha az lenne, akkor itt jólét lenne.

2017. aug. 6. 08:59
 8/13 anonim ***** válasza:

'Ha az lenne, akkor itt jólét lenne.'

Miféle jólétről beszélünk itt?

2017. aug. 6. 10:16
 9/13 anonim ***** válasza:
28%

Úgy érti szerintem,hogy a magyarok tipikusan olyan beállítottságúak,hogy ha nekem se jó másnak se legyen jó.

Vagy inkább nekem se legyen jó,ha másnak is ezzel jó lesz.

Erre szoktam mondani a nagy nemzeti érzelmű embereknek,hogy ugyan mire büszkék a nagy magyarsággal kapcsolatban,ilyen emberekre?

2017. aug. 6. 15:35
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
Itt ember embernek farkasa; itt az az alapeszme, hogy ha valakinek nem megy jól a sora, az biztos a saját hibájából van így, és megérdemli, hogy az út szélén dögöljön meg. Fogalmam sincs, hogy honnan jött ez a gondolatod, de nem vagyunk kommunista nép.
2017. aug. 7. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!