Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha van kb 50 euro pénzérmém,...

Ha van kb 50 euro pénzérmém, azt be tudom valahol váltani, vagy a bank elfogadja ha a számlámra befizetem?

Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Bank nem...

Speciális pénzváltó igen. Van Pesten pár ilyen. Google it.

2017. aug. 4. 16:32
 2/8 Sulek Péter ***** válasza:

A Bankban bővebb tájékoztatást tudnak adni,de azt ne felejtsd el az euró pénzérme az valuta(készpénz), ha "felteszed" egy számlára akkor deviza lesz, tehát devizaszámla kell hozzá nem sima bankszámla.

Egy Bankban biztosan jobban tájékoztatnak, vagy a neten,de szerintem megoldható.

2017. aug. 4. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha van devizaszámlád, akkor arra be tudod fizetni. Vagy beváltod forintra és úgy teszed be a bankba.
2017. aug. 4. 16:33
 4/8 Sulek Péter ***** válasza:
2-es vagyok jól írta az első jó a speciális pénzváltó is,lehet jobb is,mint a bank
2017. aug. 4. 16:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Pénzváltók érméket elég rossz árfolyamon váltják, szóval inkább befizetem a devizaszámlára...

De a bankban nem kap szívbakt az ügyintéző ha beállítok egy halom apróval?

2017. aug. 4. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz az ügyintéző egészségi állapotával, vidd oda és meglátod mit tudsz kihozni az ügyből.
2017. aug. 4. 16:59
 7/8 anonim válasza:
a Ráday utcában van erre specializált pénzváltó
2017. aug. 6. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Bárhol bevaltják, legfeljebb "érme kezelés X db felett" címen felszámítanak némi extrát. Vidd egyből a bankba, ott elintézik és forintban jóváírják a számládon (ha nincs eurószámlád persze).
2017. aug. 8. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!