Hol találok a következő kérdésekre hivatalos forrást?
Hány bevándorló dolgozik a Svédeknél a befogadottak közül?
Mennyi a fentiek alapján elkövetett bűncselekmények száma?
Gyakran hallani, hogy a törvényi változás miatt nőtt meg a szexuális bűncselekmények száma a Svédeknél. Mi erre a bizonyíték?
Hol van ez levezetve?
Mennyivel nőtt 2015 óta a szexuális bűncselekmények száma Svédországban?
„Mennyi a fentiek alapján elkövetett bűncselekmények száma? ”
Ennek a kérdésnek például semmi értelme.
Szerintem "hivatalos" forrást még Svédországban sem találsz olyat, ami közelíti a valós adatokat, kötelező "szépíteni", javítani a statisztikát, ha már befürödtek a migránsimádattal.
Ezek talán sacc/kb. adatoknak jók.
Erről se tudom, jó-e valamire, hogy reális képet kapj : [link]
A leghivatalosabb forrás szerintem a svéd nép , a "kisember" tapasztalata,véleménye, nem bármi statisztika.
Hány bevándorló dolgozik a Svédeknél a befogadottak közül?
-Erről biztos nem találsz pontos statisztikát, évek óta megy a befogadás, van akinek nincs elbírált kérelme, van akinek max ideiglenes van, sokan illegálisan dolgoznak.
Mennyi a fentiek alapján elkövetett bűncselekmények száma?
-Ezt én se értem.
Gyakran hallani, hogy a törvényi változás miatt nőtt meg a szexuális bűncselekmények száma a Svédeknél. Mi erre a bizonyíték?
-Itt arra gondolnak, hogy a svéd feministák elég komolyan kiterjesztették a szexuális bűncselekmények körét, pl.: ha társaságban előveszel egy kotont, már az is annak minősül (ha feljelentenek).
Hol van ez levezetve?
-Gondolom az előző kérdéshez kapcsolódik, cikkeket ezzel kapcsolatban találsz a neten, de főleg angolul/németül keresd.
Mennyivel nőtt 2015 óta a szexuális bűncselekmények száma Svédországban?
-pl: [link]
Ez elég hivatalos, ők állítják össze: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!