Az arabok miért utalják annyira a zsidókat?
Az arabok miért utalják annyira a zsidókat?
Beszéltem már pár Magyaroszágon élő arabbal és mind szívből utálja a zsidókat. Ezen eléggé meglepődtem, nálunk az országba tized ekkora ellentét sincs, mint az araboknál.
Miért van ez részükről?
Anno, mikor az ENSZ létrehozta Izraelt, hadüzenet nélkül nekitámadt a környező arab országoknak (azaz ugyanazt művelte mint Hitler Lengyelországban) csak hogy megkaparintson bizonyos területeket magának - Sínai-félsziget, Golán-fennsík, Ciszjordánia. Az arabok erre érthető módon kicsit bepöccentek. Azt már meg se említem, hogy az ENSZ végig a zsidásoknak adott igazat.
Hát igen, a puszipajtás USA-val a hátuk mögött könnyű keménykedni a nemzetközi diplomáciában...
off: ha szoba kerult ehy nagymagyar altal a bevandorlas...
a tortenelem soran a vandorlasok mimdig bekovetkeztek, lehet hogy itt az ideje egy ujnak.
Es sosem tudtak megallitani.
Tudomanyos szempontbol szukseges is kulonben belterjesek lennenk.
Es 1400 eve mimden europai hatalom bevandorlo volt. Barbárok a romaiak szemeben.
Vallastalanok. Erkolcstelenek. Satrakban eltek. Allataikkal haltak. Nyers hust ettek.
Ezt meseltek a romaiak roluk amikor a legszebb furdokben aztattak magukat es elveztek az illoolajok illatat.
A romai birodalmat ez romba dintotte.
A magyarok kalandozasai pedog majdnem romba dintotte a viragzo europai kulturat.
Innentol ez kettos merce.
Olyan nincs hogy ezer eve lehetett, ma meg nem. Tudtommal ugyanugy emberek elnek a bolygon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!