Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az arabok miért utalják...

Az arabok miért utalják annyira a zsidókat?

Figyelt kérdés

Az arabok miért utalják annyira a zsidókat?

Beszéltem már pár Magyaroszágon élő arabbal és mind szívből utálja a zsidókat. Ezen eléggé meglepődtem, nálunk az országba tized ekkora ellentét sincs, mint az araboknál.

Miért van ez részükről?

2017. júl. 31. 15:27
1 2 3
 11/22 meszike91 ***** válasza:
48%

Gondolkodok, de én csak azt látom hogy vannak akik próbálnak racionális magyarázatot keresni arra miért utálják a zsidókat, viszont akárhogy erőlködnek nem megy nekik.

Amúgy rohadtul unom az egész témát. Lesz@rom a zsidókat, csak zavar hogy folyton ez megy. Értelmetlen csoportokban gondolkodni, ha Kohn ellopja a kecskédet attól még Grün lehet jó ember.

2017. júl. 31. 16:53
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
meszike nemtudom mikor azt mondják neked hogy ki kell pusztulnod,mert európai rasszba tartozol,akkor mégis mit kellene gondolni,érezni? és ismét hangsúlyozom nem mindegyik zsidó ilyen,tehát felsőbb szintről van szó ismét.aki tette a kijelentést :Noel Ignatiev.komoly akadémikus.
2017. júl. 31. 17:00
 13/22 meszike91 ***** válasza:
69%

Nekem még senki se mondta ezt :(

De én igazából telibe sz@rnám, valahogy nincs kedvem kipusztulni.

Elárulok egy titkot, szélsőségek mindenhol vannak. Én a hülyéket nem veszem komolyan, ennyiben letudom ezt a dolgot.

Csak egy példa. Vádló bitófák: Majmok bolygója dalszöveg részlet "Afrikát ne vezessék feketék". Eleve nem értem hogy egy magyar miért akar beleszólni az afrikai dolgokba. De gondolom ezek az idióták fel lennének háborodva ha valaki azt mondaná, hogy "Magyarországot ne vezessék magyarok".

Ha bárki megbántja a kicsi lelketeket, akkor azonnal meg vagytok sértődve. De ti közben sz@rtok másokra. Ez így nekem nem hiteles. Nincs meg a kölcsönösség. Sértődékenységből nem lehet országot építeni, abba kéne hagyni a duzzogást. Nem másban kell keresni a hibát.

2017. júl. 31. 17:14
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
meszike jófej vagy..szerinted nekem van kedvem kipusztulni? ok,hogy lesz@rod,de szerinted ha a politikusok úgy járnak el a bevándorlás tekintetében,ahogy ez a szűk klikk szeretné,akkor a világon szerinted mennyien maradunk? mi lesz az országainkkal?..tehát ok hogy ignorálod,de attól még a gépezet vígan megy...
2017. júl. 31. 17:21
 15/22 meszike91 ***** válasza:
70%

Magyarországon a kivándorlás a probléma, nem a bevándorlás. A tömeges ellenőrizetlen bevándorlást én sem támogatom. Viszont volt már hogy arab orvos kezelt itt Magyarországon, aki hasznos és akar integrálódni azzal nincs bajom.

Én nem féltem Németországot se, szerintem 50 év múlva is sokkal élhetőbb ország lesz mint Magyarország.

2017. júl. 31. 17:45
 16/22 anonim ***** válasza:
ebbe nem lennék olyan biztos,ugyanis láthatod hogy szikra erőfeszítés nincs,hogy legalább lassítsák a bevándorlást.és sokan,azaz többszázmillióan szeretnének jönni,és mindig csak jönnek és jönnek.szivárognak felfele Afrikából.
2017. júl. 31. 17:49
 17/22 meszike91 ***** válasza:
Vannak erőfeszítések a lassításra, csak nem akarod észrevenni őket.
2017. júl. 31. 19:49
 18/22 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Te jó ég, már zsidókat is lehet utalni??? Eddig én csak forintot és eurót utaltam. Nahát, hogy mi minden van ezeknél az araboknál! Na persze, biztosan a sok olaj miatt.
2017. júl. 31. 20:30
 19/22 A kérdező kommentje:

Na így már érthető. Tovább ne is részletezzétek.

A hiradóban mostanában lehetett hallani ezt az Intifáda szót. Utólag erre a szóra keresve már érthetők a különbségek/nézeteltérések.

2017. júl. 31. 23:12
 20/22 anonim ***** válasza:
47%

Rosenfeld Mátyás- Rákosi Mátyás

Kohn Béla-Kun Béla

Singer Ernő-Gerő Ernő

Lőwy Hermann-Farkas Mihály

Schvartz György-Soros György

Magyarországi tanácsköztársasági tagok 2/3 zsidó származású volt, és 45 után is 1/2 zsidó, és most is így van.

És sorolhatnám még ezt a becses és illusztris neveket akik többet ártottak az országnak mint 7 év aszály.

Guttmann Arnold-Hajós Alfréd

Avram Hersko-Herskó Ferenc

És sorolhatnám még ezt a becses és illusztris neveket akik többet tettek az országért-világért mint azt mi fel tudnánk fogni.

De összességben nemzetrontó tevékenységük többet ártott mint használt ennek az országnak.

A magyar történelem (valóban nem csak a történelmi nagyságunk hanem a kultúrfölény miatt is).

A régi szoci tankönyvben csak az augsburg van hangsúlyozva ahol körbecsalták Vérbulcsut és Lél vezért. Köln címerében 11 könnycsepp a bosszúból legyilkolt 11000 darab szűz nőnek állít emléket.

A magyar korona a világon egyedül Apostoli Szent Korona ami azt is jelenti, hogy a mindenkori magyar király a római pápa felett áll. Ferenc József élt is lehetőségével aki megvétózta a pápaválasztó konklávé döntését.

Pozsonyi csatában a magyar seregek legyőzte az egyessített európai sereget kinek ugros eliminados esse volt a zászlajukra tűzve (magyarokat végleg kiirtani).

Azóta se volt nagyobb vereségük.

A kínai nagy fal a hunok ellen épült, nyelvük őrzi is xion ya li - Magyarország, xion no - nomádok ezt egy kínai kollégám mesélte, hogy kínai nyelvben így értelmezik mondják. De már hallatom xion ya li jelent rabló hordák csapata is.

A görög és római birodalomban már voltak medencék aranyból ezüstből ahol a birodalom 0,1 százaléka fürdött, a hunoknál meg mindenki csak lóbőrben, mégis mindenki azt az 0.1 % emlegeti.

Rengeteget tudnék beszélni a témáról de írni nem szeretek.

Tisztelettel

2017. aug. 1. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!