Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A migránsok nagy problémát...

A migránsok nagy problémát okoznak európának?

Figyelt kérdés

-Egyáltalán migránsnak, vagy bevándorlónak nevezzük őket?

-Brüsszel dönt a fejünk felett mindenről és amit orbán csinál az csak színjáték?

-még a végén kiderül, hogy Brüsszel egy város?

-Soros György mennyivel van befolyással az európai politikára?

2017. júl. 26. 11:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%

Egy hamburgi idős házaspárral beszélgettünk és azt mondták, hogy már nem mernek kimenni sötétedéskor az utcára és már a nyakláncot se merik feltenni, mert sok ismerősük nyakáról fényes nappal lelopják a drága beilleszkedni vágyó migránsok.

Ez nem sajtóhír, hanem egy ott élő/k elmondása.

-A gazdasági bevándorló az jó lesz.

-Igen brüsszel dönt, ha nem tetszik akkor nem kell felvenni az EU-s pénzeket, amiből a párt zsebeket is meg lehet rakni.

-Város?

-Van neki egy jó pár képviselője az biztos, majd még összejön neki a 2/3 is. Junkerral már kezet se fognak inkább megpuszilják egymást a sajtó előtt. Szerinted van befolyás?

2017. júl. 31. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Én alapvetően azt gondolom, hogy ez a menekülteket beengedő politika, nem ezekre a tömeges népvándorlásokra lett kitalálva. Az elsődleges probléma a túlnépesedés. Most abba nem mennék bele, hogy annak mik az okai. Én alapvetően nem támogatom, de tőlem legyenek menekülttáborok, ahonnan az országuk stabilizációja után mindenestül kötelezően vissza kéne menniük. Azok, akik szintén a nyomorból jönnek, de azért mert egy túlnépesedő harmadik világbeli országból jönnek, azok nem menekültek. Ezek az egész világot érintő kérdések, nem csak az EU feladata lenne befogadni őket, nem tudom, lehet csak én nem hallok az ázsiai országokba történő migrációról, vagy Oroszország, Kazahsztán, Szaud Arábia, stb. menekültpolitikájáról. Az hogy az alapvetően jólléti Németországba, Franciaországba, stb.-be áramlanak, az szerintem magáért beszél. Szerintem kell kerítés. Ez nem kérdés.

A Fidesz mocskos módon mindent démonizál. Az ellenzék meg mindig ugrik rá. Nevetséges a magyar politika. A menekültproblémára nincs egyértelmű, mindenkinek jó megoldás. Szerintem Európa túl nagylelkű.

2017. aug. 8. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem. Mert addig és annyit engednek be amennyire szükségük van.
2017. aug. 16. 23:58
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem rosszak ők a fenekemben ész nem okosznak Európában problémát, és a szok-szok fiatal hellyesz barna férfi jajj, jöjjönek cak jöjjenek!
2017. szept. 28. 00:43
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nagy problémát okoznak. Javaslom nézd vissza a Világpanoráma c. műsort, ami az Echo tévén ment és majd megérted.
2017. okt. 29. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!