Tudtok nekem ajánlani politika mentes hírportált?
Mindenféle hír, ami SZÁMÍT, hogy ne legyél informálatlan a fontos dolgokkal kapcsolatban, de nem vagyok kíváncsi semmiféle politikai cikkre, hogy ez most mit csinált, stb.
Az is jó, ha egy politikai hírekkel teli oldalon valahogy lehet szűrni politika mentességre, stb.
"Mindenféle hír, ami SZÁMÍT, hogy ne legyél informálatlan a fontos dolgokkal kapcsolatban, de nem vagyok kíváncsi semmiféle politikai cikkre, hogy ez most mit csinált, stb. "
Az a baj, hogy ez szerintem paradoxon, hiszen talán a kormány intézkedései, törvényhozás befolyásolja legjobban a mindennapi életet, az meg ugye nem politika mentes, kivéve a magyar közlöny.
hát ez olyan hogy tudunk-e ajánlani olyan vízet ami nem nedves? féle kérdés
milyen hírek lenne az amiben nincs politika?
Teljesen politikamentes nincs, de van olyan ahol kevés van belőle:
www.nlcafe.hu
www.sg.hu
www.pozitivnap.hu
Olyan is van, hogy [link]
Állíthatod a politika mennyiségét, persze nem fog tudni minden politikát magától kiszűrni, cserébe tud sok más szempontot is.
Saját tiltott kulcsszavak hozzáadásával mondjuk bármit és bárkit kitilthatsz a tartalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!