Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek a reklámipar nem...

Szerintetek a reklámipar nem ment túl messzire?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy ha az utcán járok, mindenhol reklámok vannak. A Széll Kálmán téren gyakran megfordulok, hatalmas plakátokat telepítenek a házakra. Ha a Youtube-ot nézem, vagy csak úgy netezek, állandóan önkényes reklámokba ütközöm. Ha a telefonomat használom, és nem akarok fizetni alkalmazásokért, akkor az arcomba tol az ingyenességért cserébe reklámokat.

Nem érzitek úgy, hogy ez már sok?

2017. júl. 8. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Fel kell gyútani mindet.
2017. júl. 8. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Az utcán lévő plakátokat valóban korlátoznám, de az teljesen természetes hogy egy ingyenes alkalmazásban, vagy weboldalon reklámok jelennek meg. Valamiből fizetni kell a kiadásokat. Ha nem tetszik, akkor meg lehet vásárolni az alkalmazás reklám nélküli verzióját. Ez sokszor csak pár 100 Ft-ba kerül.
2017. júl. 8. 17:40
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Mivel semmi nincs ingyen az életben, ezért az "ingyenes" oldalakon el kell viselni a reklámokat, mivel abból tartják el magukat. AHogy feljebb is írták, ha megveszed X összegért az oldal bizonyos funkcióit, akkor nem fogsz reklámba ütközni többet.
2017. júl. 8. 17:42
 4/9 Estádio de Felchút ***** válasza:
60%
Nem, én kimondottan örülök a reklámoknak, mert ezáltal egy csomó tartalmat "ingyen" érek el. Aki meg olyan analfabéta, hogy 2017-ben nem tud felrakni egy reklámblokkolót, azt hadd ne sajnáljam ;-)
2017. júl. 8. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
A világon minden ingyen van, kivétel a reklám.
2017. júl. 8. 18:10
 6/9 Fatal_3rror_ ***** válasza:
51%

Szerintem messze nem olyan vészes a helyzet és bizonyos reklámok kifejezetten pofásra sikerülnek.

A virtuális reklámokat simán ki lehet szűrni, minimalizálni, fél perc reklám blokkolót feltenni. TV-t régóta nem éri meg nézni max Sportműsorokat. Minden más megtalálható interneten.

Az utcán nekem egyedül a Politikai "reklámokkal" van bajom. Az hogy Pesten a reklámtáblák 90%-án Fidesz propaganda van, a Metrók, villamosok, buszmegállók 100%-ban ki vannak plakátolva, az az ami undorító és messzire menő...

2017. júl. 8. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Rájöttek, hogy a fiatalabb korosztály nagy része nem néz tv-t, de az internetet egész nap használja.Így szép lassan áttértek erre a hirdetési felületre..Facebook,instagram, youtube is tele van hirdetésekkel.

+ a celebeket és youtubereket is agyon promózzák, rengeteg a reklám mindenhol.

Meg amit írsz,hogy az alkalmazások is tele vannak vele..

Valóban sok , bosszantó és érdektelen.

Én próbálom kiszűrni őket, pl adblock, popout blockerrel a böngészön.

És azokat is kerülöm,akik hirdetéseket osztanak meg.

Tv-t sem nézek.

Nem szeretném,hogy befolyásoljanak a reklámjaikkal.

Egyébként is a saját márkás termékeket szoktam venni szinte mindenből+ saját tapasztalatom alapján igyekszem vásárolni és azok az emberek véleménye alapján, akikben megbízok.

Szóval az arcomba tolhatják egész nap, hogy az xy termékek milyen jók, ha én abból a termékből egy másik márkától vásárolok és bevált,akkor nem fogok váltani.

2017. júl. 8. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Valóban idegesítő a sok reklám, de az miért lenne " sok", ha az ingyenességért cserébe " tolják az arcodba" ? Valamit valamiért.
2017. júl. 9. 01:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem a politikai "reklámok", sokkal jobban zavarnak.
2017. júl. 9. 01:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!