Szerintetek a reklámipar nem ment túl messzire?
Azt látom, hogy ha az utcán járok, mindenhol reklámok vannak. A Széll Kálmán téren gyakran megfordulok, hatalmas plakátokat telepítenek a házakra. Ha a Youtube-ot nézem, vagy csak úgy netezek, állandóan önkényes reklámokba ütközöm. Ha a telefonomat használom, és nem akarok fizetni alkalmazásokért, akkor az arcomba tol az ingyenességért cserébe reklámokat.
Nem érzitek úgy, hogy ez már sok?
Szerintem messze nem olyan vészes a helyzet és bizonyos reklámok kifejezetten pofásra sikerülnek.
A virtuális reklámokat simán ki lehet szűrni, minimalizálni, fél perc reklám blokkolót feltenni. TV-t régóta nem éri meg nézni max Sportműsorokat. Minden más megtalálható interneten.
Az utcán nekem egyedül a Politikai "reklámokkal" van bajom. Az hogy Pesten a reklámtáblák 90%-án Fidesz propaganda van, a Metrók, villamosok, buszmegállók 100%-ban ki vannak plakátolva, az az ami undorító és messzire menő...
Rájöttek, hogy a fiatalabb korosztály nagy része nem néz tv-t, de az internetet egész nap használja.Így szép lassan áttértek erre a hirdetési felületre..Facebook,instagram, youtube is tele van hirdetésekkel.
+ a celebeket és youtubereket is agyon promózzák, rengeteg a reklám mindenhol.
Meg amit írsz,hogy az alkalmazások is tele vannak vele..
Valóban sok , bosszantó és érdektelen.
Én próbálom kiszűrni őket, pl adblock, popout blockerrel a böngészön.
És azokat is kerülöm,akik hirdetéseket osztanak meg.
Tv-t sem nézek.
Nem szeretném,hogy befolyásoljanak a reklámjaikkal.
Egyébként is a saját márkás termékeket szoktam venni szinte mindenből+ saját tapasztalatom alapján igyekszem vásárolni és azok az emberek véleménye alapján, akikben megbízok.
Szóval az arcomba tolhatják egész nap, hogy az xy termékek milyen jók, ha én abból a termékből egy másik márkától vásárolok és bevált,akkor nem fogok váltani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!