Mi van a Jobbikkal? Elment az eszük? Vagy csak reklámfogás?
előző kettő!!!
Ti azért nem kifogásoljátok mert nem ti vagyok a Jobbik.
Ha jobbikosok lennétek akkor már harsognátok hogy IGEN mi kint voltunk.....
1. Nem az a baj, h. nem számol be róla a média, hanem az, h. a gárdával kapcsolatban teljes lejárató kampányt folytat. Tehát a jóról nem, csak a rosszról számol be. Én azt mondom, h. vagy mindenről, vagy semmiről, és a gárda is így van ezzel.
2. Arról gondolom nem tudsz, h. van olyan település, ahol a cigány polgármester kérte a gárdát, h. "meneteljenek", mert nagy a bűnözés a településen (, és a cigány polgármester állítása szerint jórészt a cigányok követnek el bűncselekményeket + a rendes cigányok is azt mondták, h. örültek a gárda jelenlétének, mert biztonságosabb volt). De erről sem számol be a média mert ugye a gárda csak félelmet kelt. Ez baj. Vagy mindenről számoljanak be, vagy semmiről, mert ha nem így van az lejáratás. Akkor hol is hibázott a gárda? Mi a hibája? Ártott már valakinek?
3. 16 évesen még egy kicsit fiatal vagy, h. ebben nyilatkozz.
Az ,,ellenállók'' közül az első vagyok.
1. Nem az a baj, h. nem számol be róla a média, hanem az, h. a gárdával kapcsolatban teljes lejárató kampányt folytat. Tehát a jóról nem, csak a rosszról számol be. Én azt mondom, h. vagy mindenről, vagy semmiről, és a gárda is így van ezzel.
A jó témakörbe persze, hogy beletartozik. De ha civilként nem mentek volna, akkor csak szenzációhajhászás... És nem nehéz róluk rossz dolgokat mondani..
2. Arról gondolom nem tudsz, h. van olyan település, ahol a cigány polgármester kérte a gárdát, h. "meneteljenek", mert nagy a bűnözés a településen (, és a cigány polgármester állítása szerint jórészt a cigányok követnek el bűncselekményeket + a rendes cigányok is azt mondták, h. örültek a gárda jelenlétének, mert biztonságosabb volt). De erről sem számol be a média mert ugye a gárda csak félelmet kelt. Ez baj. Vagy mindenről számoljanak be, vagy semmiről, mert ha nem így van az lejáratás. Akkor hol is hibázott a gárda? Mi a hibája? Ártott már valakinek?
Az, hogy félelmet kelt, az tény. És jogellenes. Ha maga a pápa hívja őket, hogy keltsenek félelmet, az is jogellenes. És ezt nem semlegesíti az, hogy csinálnak jót is. A rendteremtés a rendőrség, polgárőrség, stb feladata...
3. 16 évesen még egy kicsit fiatal vagy, h. ebben nyilatkozz.
Ezt az ő nevében is kikérem. Nem hülye, fiatal.. Igenis a 16 évesek közt is vannak olyanok, nem is kevesen, akik meghaladják a felnőttek értelmi szintjét. erről ennyit..
mindegy te nem vagy jobbikos te ebben ne nyilatkozz...
:-)
:-)
Amúgy meg ahogy egy másik kérdéshez leírtam,a média csak a rosszat írja,de legalábbis előtérbe helyezi.Ez Magyarország.Mi már egy ezüstéremnek se tudunk örülni,mert akkor is megy a megmondtam...ugye én megmondtam hogy bénák.
http://www.youtube.com/watch?v=BoDc1qjCukE
érdemes ezen a számon gondolkodni...
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:04
"A jó témakörbe persze, hogy beletartozik. De ha civilként nem mentek volna, akkor csak szenzációhajhászás... És nem nehéz róluk rossz dolgokat mondani.. "
Rengeteg gárdista ment ki civilben, nem tudom miről beszélsz. Ez EGY csoport, ők szervezetten mentek oda, kész.
"Az, hogy félelmet kelt, az tény. És jogellenes. Ha maga a pápa hívja őket, hogy keltsenek félelmet, az is jogellenes. És ezt nem semlegesíti az, hogy csinálnak jót is. A rendteremtés a rendőrség, polgárőrség, stb feladata... "
Bennem nem kelt félelmet, sőt, biztonságoban érzem magam a jelenlétükben. Tehát megcáfoltam a tényedet, innentől a Gárda nem jogellenes. Ők inkább csak jót csinálnak, soha senkinek nem ártottak még. De ha tudsz példát, hallgatlak. Viszont minden példádra 100 külön cigány bűncselekménnyel válaszolok.
A rendőrség pedig nem tesz semmit, csak a tüntetőket cseszegetik, aztán visszaülnek a seggükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!