Ti nem szoktatok félni ettől? És ha igen, mit csináltok h enyhítsétek ezt a rossz érzést? (Bármi jöhet)
Ukrajnai vagyok. Évek óta tart ez a háború nálunk... Nem rég elment egy jó ismerősöm a háborúba... olyan rossz. Már ritkábban, de mégis elkap ez az érzés, a tehetetlenség érzése. Arra gondolok h mi lesz ha elkezdődik a ...? ki sem tudom írni ezt a két borzalmas szót. Olyan szörnyű erre gondolni, h mindannyian egymás ellen fordulhatunk.
Ha veletek van ilyen, ha gondoltok ilyenekre, mit csináltok h elmúljon?
Fogalmam nincs h milyen válaszok lesznek. Csak nem bírom tovább magamban tartani...
Az "Egyéb kérdések-Egyéb kérdések"-be irtam ki a kérdés.
hogy kerül a "Politika-Egyéb kérdések" közé?
Félek attól h mindannyiunkat érinteni fog ez a szörnyűség és nem lesz menekvés. Félek h elveszíthetem a családom. Borzalmas érzés ebbe belegondolni. Védtelennek érzem magam. Mert az itthon történik erre sem volt felkészülve senki a politikusokon kívül akiknek persze nem eshet bajuk.
Talán rosszul gondoltam a helyesírását ennek a szónak. Remélem ha lesz még válaszoló akkor el tud tekinteni ettől.
Húzz el Ukrajnából. Az egy putri. Gyere ide Magyarországra, az EU-ba. Jöjjön a családod is.
Mit kínlódtok ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!