Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti nem szoktatok félni ettől?...

Ti nem szoktatok félni ettől? És ha igen, mit csináltok h enyhítsétek ezt a rossz érzést? (Bármi jöhet)

Figyelt kérdés

Ukrajnai vagyok. Évek óta tart ez a háború nálunk... Nem rég elment egy jó ismerősöm a háborúba... olyan rossz. Már ritkábban, de mégis elkap ez az érzés, a tehetetlenség érzése. Arra gondolok h mi lesz ha elkezdődik a ...? ki sem tudom írni ezt a két borzalmas szót. Olyan szörnyű erre gondolni, h mindannyian egymás ellen fordulhatunk.

Ha veletek van ilyen, ha gondoltok ilyenekre, mit csináltok h elmúljon?

Fogalmam nincs h milyen válaszok lesznek. Csak nem bírom tovább magamban tartani...

2017. jún. 19. 15:59
 1/9 A kérdező kommentje:

Az "Egyéb kérdések-Egyéb kérdések"-be irtam ki a kérdés.

hogy kerül a "Politika-Egyéb kérdések" közé?

2017. jún. 19. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam.
2017. jún. 19. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy pontosan mitől félsz.
2017. jún. 19. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Prepperkedjél. Igazából, ha kitör a vh. téged úgy se soroznak már be, mert a gyalogság ebben nem fog részt venni. Ha meg készülsz a vh. utáni életre az enyhítheti a szorongásod. Vagyis ez abban az esetben áll, ha a két borzalmas szó a világháború, és nem az anális penetráció:D
2017. jún. 19. 17:24
 5/9 A kérdező kommentje:

Félek attól h mindannyiunkat érinteni fog ez a szörnyűség és nem lesz menekvés. Félek h elveszíthetem a családom. Borzalmas érzés ebbe belegondolni. Védtelennek érzem magam. Mert az itthon történik erre sem volt felkészülve senki a politikusokon kívül akiknek persze nem eshet bajuk.

Talán rosszul gondoltam a helyesírását ennek a szónak. Remélem ha lesz még válaszoló akkor el tud tekinteni ettől.

2017. jún. 19. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, a rettegés sehová se vezet (illetve az őrületbe talán). Ettől a dologtól teljesen fölösleges, bár érthető. Egyszerűen tedd a dolgod, próbáld kikerülni, hogy háborúba vigyenek. Ennek egy módja például, ha Magyarországra jössz. De sok más is van.
2017. jún. 19. 20:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm az utolsó válaszolónak h adott egy normális választ
2017. jún. 19. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Húzz el Ukrajnából. Az egy putri. Gyere ide Magyarországra, az EU-ba. Jöjjön a családod is.

Mit kínlódtok ott?

2017. jún. 19. 21:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is mondták, próbálj meg áttelepülni Magyarországra, itt legalább nem visznek el háborúzni. De a lehetőségeidet persze csak te tudhatod.
2017. jún. 20. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!