A felni lehet rossz?
Figyelt kérdés
Vettem használt alu felnit, ma vettem rá új gumikat 185/60 R14 -esekett, fel is rakattam a kocsira, olyan kérdésem lenne, miért rázz/remeg a kormány ráfékezéskor vagy 100km/h folyamatos tempó felett? Értem úgy, hogy nem jól mérték be a kis súlyokkal? Vagy a fékek elkophattak volna, csak kisebb gumival nem volt érezhető? A téli gumival nem csinált ilyet, az 175/65 R14es.2013. febr. 28. 12:13
1/1 anonim válasza:
Ha fékezéskor ráz, azt mondanám, hogy szabályoztasd a féktárcsát...de ha 100 felett is ráz, akkor vidd el egy másik gumishoz csak centírozásra..és ne azokat tedd vissza előre, amik most ráznak..a gumis érti a dolgát, bízd rá..
ne mond el a gumisnak, ki volt az előző, majd meglátod az eredményt.
ha ezután is ráz, akkor a vassal van a gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!