Komolyan mondom Németországban nem aggódnak annyira a migránsok miatt, mint a sápítozásban és hangulatkeltésben jeles Magyarországon, ahová egyébként a kutya sem kívánkozik... Mit érdekel téged mi történik tőled 500-1500-2000-3000 km-re? Félsz, hogy elveszik a munkád, vagy mitől van ennyire rettegni valód? Komolyan mondom én München mellett élek 35 km-re de nem félek, holott a legközelebbi menekült szállás 12 km-re van... hihetetlen ez az agy mosottak számának exponenciális növekedése...
2017. jún. 16. 15:17
17/25 anonim válasza:
Jah, nem aggódnak.
Arról beszéljél már 12 kilométerről, hogy hány tábort gyújtottak fel a toleráns németek?
Tudom-tudom, két ember csinálta az egészet.
2017. jún. 16. 16:28
18/25 anonim válasza:
Hát itt semennyit... De te nyilván jobban tudod otthon ülve, nézve a TV2-t, meg az Origót olvasva, mint én. Amúgy meg: foglalkozzon mindenki a saját migránsaival (értsd: cigányok), az nem zavar senkit, ugye, holott a lakosság 10%-át teszik ki...
2017. jún. 16. 16:31
19/25 anonim válasza:
Mellébeszélsz. A németek annyi menekülteknek kijelőlt szállást felgyujtottak amennyit csak bírtak. Nem kell témátváltani a magyar cigányokra ha kellemetlen kezd lenni a téma. Inkább hazudsz de nem bírod ki hogy ne szólj hozzá. Azért mert a közeledben lévő szállás rendben van akkor már minden faxa .Ne is beszéljünk róla mi?
2017. jún. 16. 17:44
20/25 anonim válasza:
Nem lesz vége, mert soros feltrüzelte meg pénzeli őket, hogy jöjjenek ide.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!