Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a 9/11 témáját boncolgató dokumentumfilmről? Csak szerintem leplezte le teljesen a hivatalos sztorit?

Figyelt kérdés
[link]

2017. jún. 14. 21:25
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
75%
Nálam a fizika a hivatalos sztoriban már a Pentagonnál megbukott.
2017. aug. 20. 14:55
 52/54 anonim ***** válasza:
75%

Annyit mondanék a hivatalos verzió mellett kiálló linkelt cikk komolyan vehetőségét illetően, hogy mindenféle szakértés nélkül a józan paraszti eszetekkel ugorjatok már a WTC7 részéhez mit és hogyan akar megmagyarázni. A való élet már bizonyított szakértő úr:

[link]

[link]

És a WTC7 ehhez képest:

[link]

Tudom már linkelték itt is, de ez az amikor nem kell a rizsa, hát itt van helyette a kőkemény valóság! Tényleg már egyáltalán ne is gondolkodjunk a kedves kormányaink és az ő "tudósaik" szerint? :D

2017. aug. 20. 15:32
 53/54 anonim ***** válasza:
Olvastam amúgy régebben egy email beszélgetést ezzel a Bazant úrral sajnos nem találtam, hogy belinkeljem de egy matematikus kezdte el faggatni a közzétett munkájában fellelhető bődületes ellentmondásokról. Nagyon tanulságos. A lényeg, hogy eleve abból indul ki, hogy az épületek biztosan a becsapódás és következményei miatt mentek le szabadesésben és ezt bizonyítsuk csak be valahogy. Innen még szép, hogy nem is lehet más eredményre jutni csak a hivatalosra ;)
2017. aug. 20. 17:14
 54/54 anonim ***** válasza:
28%

50! Én annyit írtam, hogy ne akarjátok hülyére venni a laikusokat azzal, hogy ez a "tudományos bizonyíték" mert nem az.

Újra leírom, olyan mintha négy lapos Föld hívő írna cikket a Holdraszállásról, az mennyire lenne tudományos?

Te azt mondod, hogy nincs semmi a tarsolyban, belinkelem, hogy van, erre az a baj. Van más is könyvek vannak az ilyen debunking 9/11 myths témában, de ti azt nem olvassátok.

Van a tarsolyban, csak most te is elkezdted, hogy dehát ezek közismerten mindig is a hivatalos verziót támogatták ergo komolytalan konteós szemmel, értem én, hogy nem tetszik, de attól még le kéne nyelni.

Meg mi volt a kifogás, hogy dehát mindig úgy számolt, hogy attól dőlt össze, hogy nekiment a repülő, miért mit vegyen számításba mégis okként?

Ha valakit elgázol egy autó, akkor a halűl okaként általában azt szokták elkönyvelni, hogy elgázolta az autó és nem azt, hogy lehet ráesett egy ott felejtett késre.

Mert mégis mi a valószínűbb, hogy két rohadt nagy felhőkarcoló összedől, mert nekik ment két repülő vagy az, hogy még robbanószert is pakoltak a toronyba. 100-ból 99 tudós valós okként azt nézi, hogy az a fránya repülő mekora kárt tud csinálni nem azt, hogy valaki kitalálja ezt a robbantós sztorit, akkor biztos ez az igaz.

Eleve nem értem konteósék miért rugóznak ennyit a két torony összedőlésén, ha már Holdraszállás, ott is mindig a Holdon készült felvételekkel van a baj szerintük, ha logikusan kellene végig vezetni, hogy miért érte volna meg hamisítani az egészet elfogy náluk a ész, ugyanez van itt is, konteósék sosem tudják megindokolni, hogy miért érte volna meg felrobbantani a tornyokat, basszus repülők mentek nekik, nem kellett volna több kárt csinálni bennük, nem lett volna az elég terrortámadás?

Tudjátok mit, játszatok felőlem, nyugodtan, igazából 911 eléggé "dead horse" egy ideje, de felőlem lovagoljatok rajta, még mindig jobban szeretem 911 Truthereket mint az oltáselleneseket.

egy kis szórakozás

https://www.youtube.com/watch?v=xV7Ha3VDbzE

2017. aug. 20. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!