Teljesen nyilvánvaló (szerintem), hogy valakinek a bérencei. Épeszű európai embernek (megint szerintem)nem érdeke szétba**ni Európát. Miért jó nekik ez a sok migráns, azt én nem tudom. Ez kb olyan mintha felkínálná magát, hogy gyere erő**akolj meg de még én fizetek érte. Gondolom az USA jó kis eurómilliókat tol a zsebükbe. Szerintem ez a nagy liberalizmus megérett a pusztulásra.
Na de Orbán kinek a zsebében van? Csak nem az a csúnya Putyin bácsi?
2017. jún. 13. 17:48
2/11 anonim válasza:
jajj.. nem nézed a tv2-t meg az m1-t? a fidesz már rég megfejtette, hogy ez mind sorosbérenc.
2017. jún. 13. 17:51
3/11 anonim válasza:
Ezt se tudod, pedig bemondta a TV 2 is, hogy Illuminátus rend van mindennek a hátterében, nekem is egy templomos mesélte.
2017. jún. 13. 17:52
4/11 anonim válasza:
Kedves kérdező: ne olvass olyan sok Origót és nézz kevesebb TV2-t, meg RTL Klubot, és járj többet mondjuk Németországba. Semmi sincs szétbaxva, köszönik szépen Európában boldogan élnek az emberek, bár ezt Magyarországon nehezen tudják elképzelni. A megerőszakolás pedig mindennapos, akár otthon is a cigányság körében, Ausztriában is létező probléma, mint ahogy meglepő módon Németországban és Angliában is, amit nem migránsok követnek el. El nem hiszed, hogy a németek pl milyen kretének tudnak és durvák tudnak lenni, ha isznak... Szóval Európában él x milló ember, abból nem minden migránst követ ám el...
2017. jún. 13. 17:53
5/11 anonim válasza:
TV2-t és M1-et nem szabad nézni. Főleg nem ilyen könnyen befolyásolható embereknek...
2017. jún. 13. 17:53
6/11 anonim válasza:
Időpont ma 17:53 Bocs, ez nem ehhez a kérdéshez tartozik, rossz helyre másoltam.
2017. jún. 13. 17:54
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, de jó nagy zseb lehet, elfér abban az egész világ. Egyébként az idegenek" köztünk járnak,.biztosan ők irányítanak már mindenkit...
Nekik azért jó ez a sok migráns, mivel ezzel elérhetik európai fajok kiírtását, ami nyíltan vallott céljuk.
Az USA-t ugyanez az erő irányítja, úgyanez megy ott is, csak a bevándorlók Mexikóból áramlanak.
2017. jún. 13. 18:48
9/11 Garpe válasza:
Orbán Viktor szerint Soros György ("Európai vezetők „hajbókolnak" Soros György előtt, aki megmondhatja, mit kell tennie Európának"), Németh Szilárd szerint Marx Károly és Engels Frigyes ("Brüsszel a Kommunista kiáltvány alapján jött létre.")
Másfelöl, értem, hogy mit kifogásolsz a dologban, mert innen nagyon úgy tűnhet, hogy ez őrültség. Ennél a helyzet sokkal összetettebb, hogy valójában jó-e, vagy rossz amit most tesznek az majd idővel derül csak ki. Nem biztos, hogy ezek az emberek ezt nem önszántukból teszik. Lehet, hogy ők ezt így látják jónak Európa szempontjából.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!