Ha Theresa May arra készül hogy nekimenjen az Emberi Jogok Európai Egyezményének a terrorizmusra hivatkozva, az milyen hatással, lesz európára és ránk tagokra?
Nekem borsódzik a hátam a dologtól egyébként. Csak erről a beszélgetésről jutott emlékeimbe.
"Nem hagyomány kérdése"
Nem hagyomány, de azért Carter-adminisztráció kivételével, mindenki más hivatalosan háborúzott.
"És legfőképp mi a végkifejlet? Mihez járult hozzá? "
Ha ez a legfontosabb kérdés az elnöki megítéléskor, akkor sok háborút végig kell elemezni.
"De meg van az oka hogy a valaha volt legkártékonyabb amerikai elnöke...Nem kell ehhez nyíltan fogalmazni, nyílt titok."
Annyira nyílt titok, hogy egy listát sem találtam, ahol őt tennék az első helyre, vagy a top 3-ba. Általában a Buchanan, Harding, Andrew Johnson hármas neve váltakozik. Így beleolvasva tényleg érdekes dolgok történtek.
Voltak alternatív megközelítés is, de ott sem szerepelt a top listán. Szóval érdekes titok.
"Nem kell ehhez nyíltan fogalmazni, nyílt titok."
Hát pedig nem ártana ha nyíltan fogalmaznál célozgatások meg ködösítés helyett, akkor talán értenék az emberek hogy mi a bánatot hablatyolsz itt össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!