Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha Theresa May arra készül...

Ha Theresa May arra készül hogy nekimenjen az Emberi Jogok Európai Egyezményének a terrorizmusra hivatkozva, az milyen hatással, lesz európára és ránk tagokra?

Figyelt kérdés

Nekem borsódzik a hátam a dologtól egyébként. Csak erről a beszélgetésről jutott emlékeimbe.

[link]

2017. jún. 7. 23:30
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy így van e de Bush-t nem tekinthetjük legitim elnöknek azt hiszem ebben mindenki egyetért. :-)
2017. jún. 8. 00:37
 12/27 anonim ***** válasza:
66%
Miért is? Szabályosan megválasztott, sőt újraválasztott elnök volt, lehúzott 8 évet lemondatás nélkül.
2017. jún. 8. 00:48
 13/27 anonim ***** válasza:

"Nem tudom hogy így van e de Bush-t nem tekinthetjük legitim elnöknek azt hiszem ebben mindenki egyetért. :-)"

Na erről lemaradtam, felvilágosítanál kérlek.

2017. jún. 8. 00:50
 14/27 anonim ***** válasza:

# 12 rájöttem, a 2000-es választásra gondol, ahol Bush kevesebb szavazatot, viszont több elektorit kapott.

Mondjuk ilyen alapon Donald Trump sem legitim elnök.

Annyi a különbség, hogy nem az adott ország állampolgáraként el kell fogadni, hogy más országban más a választási rendszer már 1876 majd 1888-ban is így alakult a választás, mégsem változtatták meg a rendszert.

2017. jún. 8. 00:59
 15/27 A kérdező kommentje:

Tobas

George W Bush nem azért nem legitim elnök. Hanem mert nem egy ország elnöke akart lenni ahogy még erről a nemisminősítem Trumpról is elmondhatjuk, hanem az arcát adta valamihez.

2017. jún. 8. 01:14
 16/27 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd ezt, mert nekem egyáltalán nem világos miről írtál az előbb.
2017. jún. 8. 01:16
 17/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Hol voltál 2001 és 2009 között? Talán kifejtem, de hosszú lenne, és hajnalban csak rövidebbre van kapacitásom. De a kérdés marad itt, lesz idő.
2017. jún. 8. 01:20
 18/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet hogy rossz a viszonyítási alap, de pl ha már ebben a kérdésben róla beszélünk itt van Theresa. Nem ugyanaz sőt, a két állapot, nem is lehet egy lapon említeni, abban viszont hasonlít hogy Theresa az arcát adja ahhoz amire készül főleg mert véli hogy ez tartja a hatalomban.
2017. jún. 8. 01:25
 19/27 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha egyszerűen és nyíltan fogalmaznál legközelebb.

Az, hogy meg volt a maga háborúja, megvoltak az okai és ez a való világ. Érdek, befolyás, hatalom ez az ami igazán számít.

Amerikában nagy hagyománya van a háborúzásnak, mondhatni ez az elnökséggel jár.

"Theresa az arcát adja ahhoz amire készül főleg mert véli hogy ez tartja a hatalomban."

Amúgy nevetségesnek tartom ezt az intézkedéssel akarnak szavazatokat nyerni, miközben azt nem bírják elfogadtatni, hogy a Bobby-k lőfegyvert viselhessenek.

2017. jún. 8. 01:39
 20/27 A kérdező kommentje:

Igen megvoltak a maga okai. Számára. Nem hagyomány kérdése, Obama nem járt egy nagy sikerrel de megpróbálta felszámolni ezt a dolgot.

Az amit Bush csinált nem egy dolog és kész. Mi előzte meg? Mi volt az indok, és az ürügy? És legfőképp mi a végkifejlet? Mihez járult hozzá? Sokkal hosszabb a kérdés ezért írtam hogy sok és nincs kapacitásom most. De meg van az oka hogy a valaha volt legkártékonyabb amerikai elnöke, Bill Clintont egyel maga mögé utasítva. És azt a legitimációját amit a demokratikus választással kapott ő elvesztette. Nem kell ehhez nyíltan fogalmazni, nyílt titok.

2017. jún. 8. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!