Ha Theresa May arra készül hogy nekimenjen az Emberi Jogok Európai Egyezményének a terrorizmusra hivatkozva, az milyen hatással, lesz európára és ránk tagokra?
Nekem borsódzik a hátam a dologtól egyébként. Csak erről a beszélgetésről jutott emlékeimbe.
"Nem tudom hogy így van e de Bush-t nem tekinthetjük legitim elnöknek azt hiszem ebben mindenki egyetért. :-)"
Na erről lemaradtam, felvilágosítanál kérlek.
# 12 rájöttem, a 2000-es választásra gondol, ahol Bush kevesebb szavazatot, viszont több elektorit kapott.
Mondjuk ilyen alapon Donald Trump sem legitim elnök.
Annyi a különbség, hogy nem az adott ország állampolgáraként el kell fogadni, hogy más országban más a választási rendszer már 1876 majd 1888-ban is így alakult a választás, mégsem változtatták meg a rendszert.
Tobas
George W Bush nem azért nem legitim elnök. Hanem mert nem egy ország elnöke akart lenni ahogy még erről a nemisminősítem Trumpról is elmondhatjuk, hanem az arcát adta valamihez.
Mi lenne, ha egyszerűen és nyíltan fogalmaznál legközelebb.
Az, hogy meg volt a maga háborúja, megvoltak az okai és ez a való világ. Érdek, befolyás, hatalom ez az ami igazán számít.
Amerikában nagy hagyománya van a háborúzásnak, mondhatni ez az elnökséggel jár.
"Theresa az arcát adja ahhoz amire készül főleg mert véli hogy ez tartja a hatalomban."
Amúgy nevetségesnek tartom ezt az intézkedéssel akarnak szavazatokat nyerni, miközben azt nem bírják elfogadtatni, hogy a Bobby-k lőfegyvert viselhessenek.
Igen megvoltak a maga okai. Számára. Nem hagyomány kérdése, Obama nem járt egy nagy sikerrel de megpróbálta felszámolni ezt a dolgot.
Az amit Bush csinált nem egy dolog és kész. Mi előzte meg? Mi volt az indok, és az ürügy? És legfőképp mi a végkifejlet? Mihez járult hozzá? Sokkal hosszabb a kérdés ezért írtam hogy sok és nincs kapacitásom most. De meg van az oka hogy a valaha volt legkártékonyabb amerikai elnöke, Bill Clintont egyel maga mögé utasítva. És azt a legitimációját amit a demokratikus választással kapott ő elvesztette. Nem kell ehhez nyíltan fogalmazni, nyílt titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!