Akik közmunkán vannak de megtehetnék hogy elmemjenek dolgozni miért nem teszik? Tényleg ennyire mindegy hogy 50 vagy 150 a jövedelem?
Úgy jön ide, hogy szóba jöttek a gázkamrák.
Meg úgy, hogy a Fidesz aknavetőkkel és mesterlövész puskákkal látta el a parlamenti őrséget és az utóbbi időben elkezdtek magyarországi, rejtett, sorosista kiképzőtáborokról meg őszi tüntetésekről és épületfoglalásokról beszélni...
Hallottál már olyat,hogy szabad munkavállalás joga?
Ha a kormány büszkén veri a mellét,hogy nincs munkanélküliség,mert van közmunka,akkor már hagy döntse már el mindenki maga,hogy mit választ.
Neked miért fáj,ha valakinek 50 ezer is elég?
Menjen dolgozni 12 órában picivel többért,akinek sok gyereke van!
Ami azt illeti tudok én ennél durvább különbségekről is mint 50-150. Gondolom tudjátok mekkora hiány van teherautó meg buszvezetőkből, pláne kamionosból?
Akkor kapaszkodjatok, mert ismerek olyan fickót, aki E kategóriás jogsival a zsebében vállalt közmunkát 2012-ben, és még mindig ott van! Mikor kiközvetítik valamelyik szállítmányozási céghez, azokat megkéri, hogy valami kamu indokkal ne vegyék fel, így megy vissza szépen közmunkára. Tehát ő a nettó havi 3-400 ezer helyett választja az 50-et, de azt mondja, hogy ő ezt jobban szereti csinálni, meg azt, hogy a töke tele lett a kamionozással és soha többet. Azóta meg lejárt a jogsija is, pénze megújítani már nincs, mostmár tényleg nem is lenne jó másra.
Persze ez csak egy kirívó példa, de azt mutatja, hogy közel sem minden a pénz, ő baromi jól elvan az árokpucolással, söprögetéssel meg a többi közmunkással havi 50-ből, amúgy is a nővérénél lakik, saját családja nincs, élvezi a laza munkát aprópénzért, valahol megértem, hogy nem is akar már visszaülni nyeregbe.
Kamionoztam én is, tudnék mesélni.
Magyarországon egyszerűen olyanok a munkakörülmények, hogy sokan még többször annyi pénzért sem vállalják.
Én teljesen megértem őket, bár nem mennék közmunkásnak.
"Úgy jön ide, hogy szóba jöttek a gázkamrák.
Meg úgy, hogy a Fidesz aknavetőkkel és mesterlövész puskákkal látta el a parlamenti őrséget és az utóbbi időben elkezdtek magyarországi, rejtett, sorosista kiképzőtáborokról meg őszi tüntetésekről és épületfoglalásokról beszélni..."
Rettegj! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!