Egyes emberek miért vannak oda azért, hogy Európa a fehér keresztények kontinense?
Európa egyre kevésbé vallásos. Magyarországon 2011-ben a népesség 54%-a vallotta magát kereszténynek, de tudható, hogy ennek nagyobb a füstje mint a lángja.
Hollandiában például 2014 óta nincs európai származású hallgató a papiskolákban. A papok többsége ott indiai, afrikai vagy latin-amerikai.
A pápa szintén latin-amerikai.
Miért mondják mégis sokan, hogy Európa a keresztényeké, vagy hogy a kereszténység a fehéreké? Mindkét állítás egyre kevésbé igaz..
Azt is beszélik, hogy a magyarokat nagyobb arányban hívják Orbán Viktornak, mint a németeket. Tényleg így van. Akkor téged is Orbán Viktornak hívnak? Meg az összes ismerősödet is? Vagy mire kéne ebből következtetni. Hány robbanómellényes támadás történt összesen? 100? Legyen 170. Az az 1,7 milliárd muszlimhoz annyi, mint 10.000.000 az egyhez. Vagyis pontosan annyira jellemzi a robbanómellény a muszlimokat, mint amennyire egyetlen magyar jellemzi a magyarságot. Ugyanennyi erővel minden magyar sorozatgyilkos. Vagyis nem. Az statisztikailag sokkal jellemzőbb a magyarságra. Ugyanennyi erővel minden magyar konkrétan egy Balogh Lajos nevű, százhalombattai rémnek is nevezett brutális sorozatgyilkos, akit 25 év börtönre ítéltek 4 ember meggyilkolásáért. Annyira jellemző statisztikailag egy muszlimra az amit te írtál, mint amennyire ránk jellemző az, amit én írtam.
Ahogy a magyarok között gyakoribb a százhalombattai rém, mint a németek között. El akarod itt bagatelizálni ennek a brutális sorozatgyilkosnak a tetteit? Mellébeszélsz itt, miközben öt ártatlan nőt gyilkolt meg hihetetlen brutalitással. Te ugyanannyira vagy felelős ezekért, mint az összes muszlim a terrortámadásokért.
Egyes emberek a bűnösök, nem népek, nem vallások, nem rasszok. Ha neked ez a hozzáállás nem tetszik, akkor mi mindenért vagy te is bűnös? Ja TE semmiért. Csak minden olyan csoport kollektívan bűnös, aki neked személy szerint épp nem szimpatikus.
Szerintem közel kétmilliárd emberből párszáz, az elég jó arány.
Ha 1.000 emberből 100 lenne agresszív, azt mondanám, hogy a 10% az egy veszélyes mérték. De 0.0000001% az nekem nem tűnik reprezentatívnak:D
54%-os
Az, hogy a tényeket fogadom el, és nem a tények neked tetsző általánosítását, nem a tények tagadása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!