A fitymaszűkületeseket is elvitték a nácik?
Úgy tudom a náciknak anno olyan módszerrel is szűrték a zsidókat, hogy bementek pl a fiú-iskolákba, sorbaállították a fiúkat, gatya le, és akinek nincs fitymája, azt vitték is.
Engem fitymaszűkület miatt majdnem körülmetéltek pár éve, de végül csak fitymafék metszés volt. Oké, ez gondolom kevésbé izgat akárkit is:D A lényeg, hogy akit egészségügyi okok miatt metéltek körül, azt is elvitték a nácik, vagy azért előtte még körbekérdeztek?
"Úgy tudom a náciknak anno olyan módszerrel is szűrték a zsidókat, hogy bementek pl a fiú-iskolákba, sorbaállították a fiúkat, gatya le, és akinek nincs fitymája, azt vitték is."
Rosszul tudod, ez marhaság. Nem minden zsidó volt vallásos, így körülmetélt sem, attól még lehetett gyakorló katolikus is, a családfája volt döntő, hogy zsidónak minősült - e vagy sem.
Amúgy a muszlimokat is körülmetélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!