Miért szeretnek az emberek versengeni?
Az egész kapitalista társadalom alapja a versengés.
Én valamiért nem szeretek versengeni senkivel.
Nem akarok jobb lenni másnál,vagy verni magam,hogy én ebben jobb vagyok,mint te,stb.
Csak nyugodtan akarok élni,nem csesztetve másokat.
Úgy vettem észre a legtöbb ember nem ilyen.
Állandóan vetélkednek,versengnek egymással az élet minden területén.
Mi ebben a jó?
Nyomd el,taposd el a másikat!
Szerintem elég primitív,állatias ösztönökön alapul az egész.
Az ember pedig kilépett az állatvilágból,nem?
Tudatosan gondolkodó lény.
Nem tudom kire gondolsz.
Engem nem tiltottak ki.
Ellenben,nem kötelező válaszolni egy kérdésre sem,ha nem akarsz,nem kötelező!
"Nincs életem"
Hát,ha arra gondolsz,hogy az az élet,hogy versengünk mindenkivel,meg sz-rt kavarunk,másoknak beteszünk,akkor nincs életem.
Számomra ezek nem szórakoztató dolgok,nem tekintek rájuk elfogalaltságként.
Teljesen egyetértek veled, kérdező.
A kérdésedre válaszolva:
Úgy vélem, hogy mindez az ösztönös cselekedetek listájára írható, legalábbis, ami az "alapokat" illeti.
Én is utálom ezt a versengést.
A kai kis köcs, egyéniség nélküli embereknek való szokás.
Én elvagyok 22éves autóval, 50eft-os robogóval, 50cm-es tv vel, 10eft-os telefonnal. (Talán kajára költök többet) Pedig ketten élünk 450eft-ból saját házban, mindenféle hitel nélkül.
Tudod pajti,az emberiség nagy része nem ismeri az ízlések és pofonok törvényét.Mindenki a saját érdekét nézi,mindig lerombolják,ami az útjukba kerül,csakis azért,hogy az ő környezetük jobb legyen,ez van.Például a kutyák-macskák rajongótábora is hasonló.
Én sem itélek el embereket,mert más a gondolkodásuk,sz*rok rá,kinek mi a véleménye,meghallgatom,ennyi.Én is próbálok békésen élni,mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!