Miért törölnénk el a családi pótlékot? Könyörgöm, az egy felnőtt nőre jutó gyerekek számában Magyarország az egyik legalacsonyabb a világon. A Kormánynak az az egyik legnagyobb kihívása, hogy a gyermekvállalást támogassa.
Egyedül az olajállamok, és az elvarázsolt Finnország osztogat létpénzt. Előbbiek közül többen is probléma az, hogy a lakosság jelentős része nem hajlandó dolgozni, miért is tenné, hiszen a segge alá tolják a pénzt.
Komolyan nem értem, a XXI. században miért van ennyi hülye ember Magyarországon, aki támogatja ezt? A sírás kerülget ilyenkor, hogy ilyen marhák szavazhatnak.
Elsőre azt mondanám hogy a segély igazságtalan, hiszen én tartok el másokat. Ha mindenkinek jár, mindenkinek ugyanannyi, máris igazságosabb.
De ha azt kérdezik, hogy akarok-e még többet adózni, a válaszom nem. Márpedig ezt honnan máshonnan teremtenék elő, mint adóból? Akkor már ne 10 millió embert tartsunk el, hanem "csak" néhány százezret és ne fizessünk többet. Legalábbis ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!