Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon miért Balázská...

Ezen az oldalon miért Balázskáznak le mindenkit akinek nem tetszik a kelet európai vadkapitalizmus?

Figyelt kérdés

Magyarországon egyszerű munkás fizetésből alig lehet megélni.

Az albérlet meg luxuscikk a jobb régiókban.

Nagyon is igaz hogy vadkapitalizmus van.

Miért hiszik azt hogy csak Bazsi gondolja így?

2017. ápr. 27. 22:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon szépen köszönöm! <3

Amúgy félre van értve az egész.

Miért Balázskáznak? Mert a honlap célja az, hogy információt kérj egy dologról, amit nem ismersz.

Ezzel szemben vannak a Balázskák, akikben ez többszöri tiltás után sem tudatosul, vita fórumnak használják, ahelyett, hogy átregisztrálnának az arra való helyre.

2019. aug. 15. 19:17
 22/24 anonim ***** válasza:

Ettől függetlenül a Kérdező felvetése teljesen jogos.

A meglátásait napi szinten tapasztalom, Balázska ide vagy oda. Kényes kérdéseket tesz fel, amiket az ellenoldal nagyon nem szereti, ha feltesznek, és ahelyett, hogy válaszolnának, elkezdik a parttalan mocskolódást, komcsizást, bolsizást.

Ezek után ne csodálkozz, ha 10-11 alkalommal kell feltenni ugyanazt a kérdést, hogy EGY normális választ kapj rá.

Arról nem is beszélve, hogy a vadkapitalizmus-imádó ellenoldal semmivel se jobb, ők pontosan ugyanezt csinálják, csak az előjel más. De az gondolom tökéletesen rendbe van.

Ha igazán nehézsúlyú elmebeteg idiótákat akarsz látni, javaslom tetrót, PHP de kóser-t, yossarian-t és a társaikat. Hozzájuk képest a "Balázskák" a fasorba nincsenek.

2019. aug. 15. 19:27
 23/24 anonim ***** válasza:

"Ha fellép egy probléma, akkor kérlekszépen az államnak kötelessége megoldani. "

Tehát ha a kérdező egy alkesz munkanélküli és ezért nem járnak vele a csajok, hanem helyette az izmos gazdag csávóval mennek el akkor az állam lépjen közbe és adjon Balunak egy barátnőt?

"Ha egy országhatárral odébb ötször akkora fizetést kap egy árufeltöltő, akkor teljesen jogos, hogy idehaza miért nem tud ugyanaz a cég ugyanannyit fizetni. "

Pedig már leírtuk párszor, hogy miért nem tud: mert itthon nincs annyi pénz illetve itthon más a munkaerő értéke.

Lehet hőbörögni vagy lázadni, de attól sem lesz se több pénz, se magasabb a munkaerő értéke.

"Ha az itteni csajoknak annyira a belső értékek számítanak, és megvetik a pénzes, kigyúrt fószereket, mint ahogy azt állandóan szajkózzák a "Felnőtt párkapcsolatok" témakörben, akkor teljesen jogosan várja el, hogy találjon egy ilyen lányt, ne csak a neten legyen nagy a pofájuk."

Akkor lenne jogos, ha az alapfeltételezés (csak a belső értékek számítanak) igaz lenne (nem az) és ha Balu belső értékei meglennének (nincsenek, tökhü**e alap dolgok megértésében is, pl, hogy a barátnő nem azt nézi, hog ymit adhat nekem hanem hogy mit kaphat ő).

"Ha pedig egy ingatlan feleannyit nem ér, amennyiért a tulaj kínálja, akkor igenis csökkentse le az árát elfogadható szintre."

Nincs olyan, hogy "mennyit ér". Ki határozza meg? Balázska? Szeretnék én is úgy ingatlant venni. Az eladó kínálja valamennyiért, én meg megveszem annyiért, amennyiért akarom, és az eladónak kötelessége lenne annyira csökkenteni az árat amennyiért én akarom megvenni.

"Lehet, hogy nem minden megoldás lesz jó egyformán mindenkinek, de erre mit lehet mondani? Ahol fát vágnak, ott röpül a forgács. Mindenesetre 10 millió ember érdekei még mindig előbbrevalóak mint 1-2 emberé."

Ha a cégeknek erőszakkal kellene többet fizetniük a munkaerőért - annyit amennyit nem tudnának kitermelni és emiatt megszűnnének -, ha a lányoknak kötelező lenne járni az alkoholista munkanélküliekkel, csak azért mert az a lumpennek jár, ha az emberek annyiért vehetnének ingatlant amennyiért akarnak nem annyiért amennyit az eladó kér az szerintem szinte mindenkinek rossz lenne.

2019. aug. 16. 08:50
 24/24 anonim ***** válasza:

"Tehát ha a kérdező egy alkesz munkanélküli és ezért nem járnak vele a csajok, hanem helyette az izmos gazdag csávóval mennek el akkor az állam lépjen közbe és adjon Balunak egy barátnőt?"

Nem ilyen problémára gondolok, hanem országszintűre, mint pl. a mélynyomor.

"itthon nincs annyi pénz illetve itthon más a munkaerő értéke."

Igen, ez nyilvánvaló eléggé, hogy nincs annyi pénz.

És miért nincs?

Mert ellopják.

Kik lopják el? 95 százalékban a kormány és a multik. A vadkapitalizmus pedig erre szolgáltat törvényes alapot nekik (persze az átlagembert ugyanúgy megfingatják érte).

Ebben speciel maximálisan igaza van Balázskának.

"Lehet hőbörögni vagy lázadni, de attól sem lesz se több pénz, se magasabb a munkaerő értéke."

Nos, a kialakult helyzetet békésen már nem lehet megoldani, úgyhogy borítékolható, hogy fognak is, neaggódj.

"Akkor lenne jogos, ha az alapfeltételezés (csak a belső értékek számítanak) igaz lenne (nem az) és ha Balu belső értékei meglennének"

Nem csak őróla van szó, én is ugyanezt tapasztalom tőle függetlenül, hogy a nők magasról tesznek a belső értékekre amíg elég jóképű vagy, vagy pénzes.

"Nincs olyan, hogy "mennyit ér". Ki határozza meg? Balázska? Szeretnék én is úgy ingatlant venni. Az eladó kínálja valamennyiért, én meg megveszem annyiért, amennyiért akarom, és az eladónak kötelessége lenne annyira csökkenteni az árat amennyiért én akarom megvenni."

Azt ne mondd már, hogy egy bedőlt oldalú disznóólért 10 millió a korrekt ár...

Itt nem csak az eladóról van szó, a kormány az, amelyik felfújta az ingatlanlufit, és engedte, hogy elszálljanak az árak. Egy Ponzi-sémáról beszélünk éppen. Tribuszernét lecsukták miatta, az állambácsi szabadon művelheti...

"Ha a cégeknek erőszakkal kellene többet fizetniük a munkaerőért - annyit amennyit nem tudnának kitermelni és emiatt megszűnnének"

Amelyik cég nem tud (helyesbítek: nem akar) többet fizetni a munkaerőért, az szűnjön csak meg. Vadkapitalizmus van, ezt akarták az emberek. Fel kell venni a versenyt, akár a külfölddel is. Ha nem teszik, nos, úgyis jó, a melós lelép Németbe, és a cég ugyanúgy megszűnik, mert senki nem lesz olyan ostoba, hogy gombokért kimelózza a belét is. Igen, vannak ilyen cégek, akik duzzogó óvodás kisdedó módjára csakazértse adnak normális fizetést. Ezek le is húzzák aztán a rolót. Erről szól a vadkapitalizmus, mindenki profitorientált. Nemcsak a kapzsi cégtulaj, de a munkások is.

"ha az emberek annyiért vehetnének ingatlant amennyiért akarnak nem annyiért amennyit az eladó kér az szerintem szinte mindenkinek rossz lenne."

Az ingatlanlufi előtt többé-kevésbé korrektek voltak az árak, és lám, nem halt bele senki. 2012-ben 50 ezer forintért komplett szőlőt vehettél, közművesített présházzal. Nem volt egy kacsalábon forgó palota, de ház volt. Ma mit kapsz ugyanennyiért? Egy szar biciklit.

Talán ideje lenne kiszúrni végre ezt a lufit. Mert ha magától durran ki, garantálom hogy viszi az egész építőipart, több millió munkanélkülit kitermelve.

2019. aug. 16. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!