Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jobb lenne egy nemek nélküli...

Jobb lenne egy nemek nélküli világ?

Figyelt kérdés

A nemek rengeteg konfliktust okoznak, rengeteg megkülönböztetést,diszkriminációt és nem praktikusak.

Úgy gondolom,hogy a 21. században nincs helyen a megkülönböztetéseknek, sem a rassz szerintinek, sem pedig a nem szerintinek.

Ez az egész, férfi vagyok,nő vagyok a 19. századból maradt vissza.Semmi szükség rá.

A jövőben kifejlesztenek majd mesterséges méheket, melyek segítségével akárki tud majd szülni, ezzel együtt jelentéktelenné fog válni az apaság,anyaság fogalma is.

Nem lesz szükség női ruhákra,sem férfi ruhákra, sem pedig különböző illemhelyekre.

Egy lesz mindenből, így megszűnik a megkülönböztetés.

Ezt fogja jelenteni az igazi európai politika, ennek rendje módján, először a nyugat-európai országokban fog megvalósulni a teljes egyenlőség.

De, addig még nagyon sok a tennivalónk.

A konzervatív embereknek is el kellene gondolkodnia azon,hogy mennyi konfliktust,bosszúságot okoznak a nemek.

2017. ápr. 25. 22:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem ezzel van a baj,hanem pl azzal,hogy olyan emberek lehetnek sportesemények élén,mint a román fed-kupa csapatkapitánya,aki Serena Williams születendő gyerekének bőrsznére tette megjegyzést,vagy a brit teniszeőnőket lekuurvázta.

Az ilyen embereket kellene "kivonni" a társadalomból.

Ne az legyen a menő,aki rasszista,szexista,stb,hanem ezek a társadalom "ciki" tagjai legyenek..

2017. ápr. 25. 23:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan maradi vagyok, de nagyon beteg világ lenne ez.
2017. ápr. 26. 00:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó, persze, tudom, hogy a mostani is beteg, de nem ennyire.
2017. ápr. 26. 00:01
 14/18 anonim ***** válasza:
43%
Okos gyerek vagy te. Föl vagy véve a CEU-ra.
2017. ápr. 26. 00:16
 15/18 Gugu Gabor ***** válasza:
Szerintem jobb lenne, én pld sokkal jobban szeretem az igeneket.
2017. ápr. 26. 06:47
 16/18 anonim ***** válasza:
20%

Csak nem a CEU-n tanulsz? :)

Nem, nem lenne jobb. A jóisten/természet nem véletlenül alkotott minket kétfélének, mert van, amiben a nők, és van, amiben a férfiak a jobbak. A nemek közti egyenjogúságot támogatom, az egyenlőséget nem.

2017. ápr. 26. 07:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Már megint te? Miért csinálod ezt?

1. ez az egész férfi vgagyok, nő vagyok baromira nem a 19. századból ered, hanem mondjuk onnan, amikor a törzsfejlődésben megjelent az első kétnemű faj.

2. A rasszizmus és egyéb megkülönböztetésekből nem a különbség miatt van konfliktus, hanem mert az emberek nem tudnak mit kezdeni a különbséggel. Én szeretem a sóskát. ELém raknak egy tál spenótot és megállapítom, hogy ez más. Lehet rajta "izmozni", hogy ez más, meg lehet elgondolkodni, hogy más, de nem rossz.

Kérdező! Ez a kérdés csak arra mutat rá, hogy te magad rasszista, vagy nemek alapján elítélő vagy. A nemekkel semmi gond nincs.

És ne űzz gúnyt a liberalizmusból. Ha a kérdésed komoly, akkor te pszichiátriai eset vagy, de ha nem, akkor csak provokatív. Sehogy sem jó.

Válaszolók, a CEUt meg ne kverjük ide, az ELTEn is van genderszak, de az amúgy sem erről szól.

2017. ápr. 26. 11:12
 18/18 gargamella válasza:
ez mukodhetne,igen,de a szex baratom,a szex,az az allati oszton,az mindig megmarad
2017. ápr. 27. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!