A románok milyen jogon kaptak akkora részt a régi Nagy Magyarországból?
"vicces ahogy lepontozzák azokat a válaszokat amik tanúskodnak némi történelem ismeretről...
Ha valami nem illik bele az álomvilágba, akkor az pusztuljon, és szegény magyarorszi meg vesszen trianon.... :-)"
Pláne mivel nem is írtok semmi kézzelfoghatót, csak jó balsi módjára mocskoskodtok. :P
"Pláne mivel nem is írtok semmi kézzelfoghatót, csak jó balsi módjára mocskoskodtok. :P"
Azért mutass már rá azokra a mocskoskodó bolsi válaszokra, nagyra értékelnénk.
# 17
A tízest én írtam, bocsika!
em értem miért mocskolódás az, ha rávilágítok, hogy a történelemórán figyelés, megkíméli az embert az ilyen felesleges szájkaratéktól.
Az a nagymagyarország amit itt sokan visszasírnak, egy soknemzetiségű ország volt. A magyarok ugyan a legnépesebb nemzetiség voltak, de bizony a határ menti területeken kisebbségben maradtak.
lehet ez ellen tiltakozni, de a tények ettől még nem fognak megváltozni. :-p
"Ott írtad a 10-esben. :D"
Talán eszedbe juthatna, hogy egy kérdés alatt két ugyanolyan százalékú válaszoló is van...
Teljesen mindegy egyek vagytok vagy nem, de attól még nem a valós etnikai határokat húzták meg, aztán még ha nem sokkal lenne nagyobb az ország de akkor az lenne végül.
Bár lehetett volna rosszabb is, mert a szőröstalpú horda a Tiszáig akart volna országot lopni, de az már a gazdáinak is sok volt. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!