Miért propagálják azt hogy Nyugaton lazább munkatempó van, amikor pont a fordítottja igaz?
Ausztriában élek, olyan munkatempó van segédmunkás fronton is hogy elképesztő.
Ha itt magyar munkamorállal próbálsz okosba, kummantósan melózni, másnap már nincs munkahelyed.
150 % os tempó.
Nem véletlenül keresnek is jobban.
" A magyar munkáltatóknál nagyobb pénzéhes bunkó retkes patkányt nem találsz sehol a világban.
Magyarország már mindennek a legalja világszinten is."
Te meg gondolom a munkakerülő selejt táborát erősíted. Valószínűleg a hozzád hasonlók miatt van ez így. :P
Oké egy picit eltúloztam. De hallottam olyat hogy valakit 12+ órás műszakban akartak dolgoztatni aprópénzért.
Az is nagyon jellemző hogy ha pl 5 percre megállsz rád szólnak. Sietni pörögni kell mert az már 3 forint jövedelemkiesés a munkáltatónak.
Tapasztaltam is meg mondták többen hogy vannak ilyen helyen. De normális bért azt nem akarnak adni mert van olyan aki elvállalja így is.
Már a finomabb hangvételedre, valóban vannak ilyen munkaáltatók itthon (is) akik a saját sz.rukat is megennék, a melósból meg a szuflát kihajtanák.
De ez nem igazán magyar sajátosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!