Mért ennyire szerencsétlen Ukrajna?
Figyelt kérdés
Akármit csinálnak sehogy sem jó...szerintem legyen oroszország része azt csőhg2017. márc. 19. 08:51
11/16 anonim válasza:
Persze, Kaukázus meg a kaukázusiakhoz tartozott, Szibéria a szibériai népekhez, egész Oroszországot szét lehetne osztogatni a burjátoknak, kalmüköknek, tatároknak, udmurtoknak, mordvinoknak, meg az összes többi nemzetiségnek, mert az oroszoknak ezekhez a területekhez semmi közük. Ja, még jó, hogy az oroszok azt megengedik nekik, hogy a saját nyelvüket iskolában tanulhassák...
12/16 anonim válasza:
Gondolom ugyanilyen lelkesen osztogatnád az USA területét is az őslakóknak, akiktől elrabolták a földjeiket!
13/16 anonim válasza:
Jó lenne, mi? Mégis mi az az időkorlát, ameddig vissza kell menni, hogy eldöntsük, kié a föld? Csak mert a Kijevi fejedelemségből indult az egész keleti szlávság, akkor még se oroszok, se ukránok nem voltak...
14/16 anonim válasza:
Pontozzatok csak le, akkor is igazam lesz. Ukrajna a szakadék felé halad, a népessége egyre csak fogy! Az EU-ba és a NATO-ba az életben nem fogják felvenni! Semmi remény Ukrajna számára. Krím már szabad! Az idő mindenképpen a Donyecki és Luganszki szabadságharcosoknak kedvez! Remélem egyszer Kárpátalja is újra felszabadulhat az ukrán elnyomás alól!
15/16 anonim válasza:
A Krím esete annyiban más Erdélyhez képest, hogy az ukránok és az oroszok mindig is jóban voltak még a konfliktus előtt. Volt egy videó, amiben oroszokat kérdeztek arról, hogy mi a véleményük az ukránokról. Abban mindenki egyet értett, hogy ugyanolyan emberek, egyformák, testvérnép...stb. Most, ha egy magyart, vagy egy románt megkérdezel arról, hogy mi a véleménye a másik népről, az nem fog ilyen szépeket mondani. A másik az, hogy Ukrajnának az lett volna a legjobb forgatókönyv, ha minden maradt volna ugyanúgy, mint 2013 előtt, és akkor most sokkal jobb lenne a helyzetük. A "majdanozással" csak elszúrták az egészet. De ezért kár lenne az EU-pártiakat hibáztatni, hiszen ők csak véget akartak venni a korrupciónak. Nem tudhatták előre, hogy mi fog történni utána.
16/16 A kérdező kommentje:
Szóval, tudom tudom, hogy most mindenki egy politikailag retardált agyhalott embernek néz.
De nem. Értek én a témához meg minden de lusta vagyok :/
"Szerintem legyen oroszország része azt csőhg" - Leírom mit irtam ide a ti nyelveteken :D
Osszák fel ukrajnát. De mért kellet egyáltalán az ukrán államot függetleniteni a szovjetunionak ha ennyi baja van most oroszországnak vele?
Minden politikus csak tökörészik, félnek egymástól.Ha ez így folytatódik akkor 2065 Ott fogunk tartani, hogy ukrajna megint visszakapja a krimet
2017. márc. 20. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!