Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mért ennyire szerencsétlen...

Mért ennyire szerencsétlen Ukrajna?

Figyelt kérdés
Akármit csinálnak sehogy sem jó...szerintem legyen oroszország része azt csőhg
2017. márc. 19. 08:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Mert szerencsétlen helyen vannak, ahol két nagyhatalom, az EU és Oroszország küzd az érdekszférája kiterjesztéséért.
2017. márc. 19. 09:02
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem te inkább ne adj tanácsokat politikai témákban. Amikor Oroszországnak még 15 "része" volt, akkor se volt jobb a helyzet meg az életszínvonal.

"Azt csőhg" - ez mi? Arra nem gondolsz, hogy Ukrajnában alapvetően ukrán emberek élnek, ukrán nemzettudattal? Nekemd hogy tetszene, ha azt mondanák, hogy Magyarország legyen Románia része, azt csőhg.

2017. márc. 19. 09:13
 3/16 anonim ***** válasza:
14%

2-es:

Remélem ugyanúgy kiállsz a Kelet-Ukrajnai orosz nemzeti érzelmű emberek érdekeiért is, akik nemet mondanak az elnyomásra és most is küzdenek az ukránok ellen!

2017. márc. 19. 09:36
 4/16 anonim ***** válasza:
67%

"szerintem legyen oroszország része azt csőhg"

Én viszont nagyon örülök neki, hogy Oroszországgal nem vagyunk szomszédok, van köztünk egy ütközőállam és az orosz határ jó messzire húzódik innen, nem pedig Csapnál van, mint egy időben.

2017. márc. 19. 09:55
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

3-as! Olyan nagy arrafelé az elnyomás, hogy csak azokban az oblasztyokban tört ki a felkelés az ukrán elnyomókkal szemben, ami gazdaságilag és stratégiailag fontos Oroszországnak, Harkovban vagy Dnyipropetrovszkban, ahová ugye nem jutott már elég zsoldos, akarom mondani lángoló szívű szabadságharcos, meg érdekes módon csönd van.

Továbbá Oroszországra elég rászólni egy nagyot, és máris visszább vesz a szabadságharcos lendület. Meg úgy általában véve lehet tudni, hogy ennek az lesz a vége, hogy a ruszkik beáldozzák a két kis "népköztársaságot", hogy cserébe a Krím annaxióját elismerjék nemzetközileg. Nézd meg, hogy járt a két szeparatista "hős" Givi és Motorola, ez lesz a jövője a két "államnak" is. Csak addig kellenek, míg az oroszok zsarolhatnak velük.

2017. márc. 19. 10:02
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
3-as, én azt mondom, úgy, hogy mindkét országot megjártam hosszabb időre, hogy azok az oroszok, akik ott élnek és oroszok szeretnének "maradni", nyugodtan elmehetnek a nagy rógyina matyba. Nem kötelező Ukrajnában maradniuk, csak ott van nagy szájuk, ha a Tengermelléki területen, vagy Kaukázusban kellene orosznak lenniük, hangjukat se lehetne hallani.
2017. márc. 19. 10:41
 7/16 anonim ***** válasza:

Te pedig nézd meg, hogy hogy járt a grúz Szaakasvili, aki annak idején az oroszok ellen uszította a népét, és háborúba vezette Grúziát. Most egy oroszokkal barátságosabb kormány jutott hatalomra Grúziában, Szaakasvilit pedig háborús bűnökkel vádolják, ezért kénytelen volt Ukrajnába menekülni. De már az sem fog sokáig létezni. A gazdaságuk a béka feneke alatt és egész Európában ők fogynak a leginkább. 2050-re 15-millióval kevesebben lesznek, mint most (kb 25 millióan), az egész ország romokban fog heverni, már most is mindenki menekül onnan. Kelet Ukrajna újra Oroszország lesz, ha tetszik, ha nem!

Jah és Krím így ünnepelte, hogy visszakerült Oroszországhoz: https://www.youtube.com/watch?v=h9RwYPsVpfM

Én csak boldog embereket látok!

2017. márc. 19. 10:43
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem lesz, de jogod van a véleményedhez, természetesen.
2017. márc. 19. 10:47
 9/16 anonim ***** válasza:
53%

"Jah és Krím így ünnepelte, hogy visszakerült Oroszországhoz:"

Ezen az alapon Erdély 1918-as Romániához csatolása is teljesen jogos. A románok ünnepelték a területváltozást.

2017. márc. 19. 10:47
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Csakhogy Krím eredetileg Oroszországhoz tartozott, mint Erdély Magyarországhoz. Krím visszatérése olyan az oroszoknak, mint nekünk lenne visszakapni Erdélyt!
2017. márc. 19. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!