Csak én gondolom úgy hogy Kunhalmi Ágnes baromi jó nő?
már a hangja is teljesen izgató, bájos az egész lénye, legszívesebben elhívnám randizni.
Szerintetek is vonzó nő?
" Most lesem Wikipédián, 84-es születésű. 34 éves. Én meg azt hittem bőven 40 felett van.
A saját korosztályában szerintem átlag, esetleg átlag alatti. A testvéremnek 42 éves a felesége és fiatalabban néz ki, mint Kunhalmi."
Kb. mint egy fiatal autó sok km-rel. :D
Na ilyen lehet a kunhalmi-elvtárs is! :P
Nem biztos,hogy szeret ollózni,ha érted mire gondolok:D
A gyakori férfiainak is nagyon tetszik,nem vagy vele egyedül:D
"Nagyon is szép nő Kunhalmi. Akik fikázzák úgy megnézném, töltsenek már fel magukról/párjukról egy fotót, láthassuk már hol kezdődik a "jólnézekki". :D"
Fáj az igazság mi? Szerintem te még szép nőt nem láttál. :P
Valóban már 34 éves, én 28-ra emlékeztem, nagyon fiatalon került a politika élvonalába, azt hiszem, már 28 évesen, 2010-ben ismert volt, elnökségi tag. Nem arról van szó, ki néz ki fiatalabbnak, lehet, hogy egy sokkal fiatalabbnak tűnő nő sokkal csúnyább. Bár ő sem néz ki idősnek, letagadhatna jó pár évet.
Nem azt írtam, hogy ő ex-kommunista, hanem a pártja, amelynek konkrétan ma is a nevében van a Szocializmus szó, ami ugye a kommunizmus szinonimája. De az egész stílusa ellenszenves. Mi volt ez a szilveszteri bohóckodás is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!