Szerintetek melyik volt Magyarország legbékésebb és legélhetőbb évtizede 1900-2017 között?
Figyelt kérdés
Tehát, ha időutazóként le akarnál telepedni és ragaszkodnál a magyar nyelvhez akkor melyik évtizedet választanád? pl. csak 10 évre akarsz letelepedni tehát mindegy hogy utána mi lesz ott ahol éltél.. lehet utána háború is vagy akármi2017. márc. 15. 23:14
3/12 Donald J. Trump válasza:
Hát a rendszerváltástól a Bokros csomagig biztos nem. '96-2005.
5/12 anonim válasza:
Nem volt békés időszak,akár hova mennék vissza a hajamat tépném,szóval valószínűleg az 50-es évekbe mennék és szépen elindulnék a többiekkel Kanadába,és max csak a magyarokkal tárgyalnék..
7/12 anonim válasza:
Én 2014-et mondanám kb. Attól fogva volt egy fok javulás az életszínvitelemen. Tettem érte, de örültem neki.
9/12 anonim válasza:
Bokros comagtól a gazdasági válságig, az egy fejlődő korszak volt, a reálbérek a mai napig nem érték még el azt a szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!