A Prosectura kommunista együttes?
Figyelt kérdés
Ahogy én hallottam a punk együttesek általában sz*rkasztikusak, lehet hogy velem van a probléma(valószínű, a történelem sosem volt az erősségem :/ :D), de ugye van a "Vörös hadsereg"( https://www.youtube.com/watch?v=0cLjXtmrZC8) című számuk, a videóban amit linkeltem az elején mondják hogy "Most már minden nagyon fsza, elmentek a ruszkik haza..." lehet hogy csak szerintem de ez az én Történelemtudásommal (ami ugye nem nagyon sok van) nézve örül/örülnek neki hogy "vége a kommunizmusnak" Magyarországon mert szerintem ez valamilyen szintem kommunizmusnak nevezhető... És van ugye ez az "Epigramma" című számuk aminek ez [link] a dalszövege, itt meg mintha pont azt mondaná el hogy mennyire jó volt amíg a kommunista mozgalom tagja lehetett?!#kommunizmus #Magyarország #punk #történelem #ideológia #2017 #Vörös Hadsereg #prosectura #kommunista mozgalom
2017. febr. 22. 20:55
1/3 A kérdező kommentje:
OFF: Valószínű hogy az én tudatlanságom miatt van az egész de érdekel és ahogy észrevettem ez az oldal pont arra van hogy akármilyen "kis értelmetlen fszságra" vagy akár értelmes dologról megtudhassuk az igazságot vagy legalább mások véleményét, nyugodtan szidhattok meg ilyenek csak legalább egy két értelmes válasz legyen :)
2017. febr. 22. 20:57
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :) Igazad lehet... Továbbra is várom a véleményeket :) :D
2017. febr. 23. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!