Magyarországon diktatúra vagy demokrácia van?
Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 18:05
2/14 A kérdező kommentje:
(Bocsánat nem értek a politikához. )
De ez egy vicces kérdés lett, mivel én is úgy làtom, hogy nem a nèp akarata dönt semmibe. Ahogy mondták a híradóba mi csak gyerekek vagyunk, és a szülők a parlamentben vannak
2017. febr. 23. 18:09
6/14 anonim válasza:
Demokrációban mióta dönt a nép akarata? Mondj egy oszágot ahol így van, még az USA-ban sem működik, pedig ott aztán nagyra vannak a demokráciájukkal.
8/14 anonim válasza:
Demokrácia van egy olyan kormánnyal, aminek szektás hívei vannak.
Na, most ezt nem tudom, hogy minek lehetne nevezni.
9/14 anonim válasza:
Hivatalosan demokrácia volt a szocializmusban is, meg most is. A valóságban szélsőliberális diktatúra van majdnem minden európai országban, Magyarországon is.
10/14 anonim válasza:
Szerintem, egyelőre demokrácia, még ha romlott is a "minősége". Azért egyelőre még van négyévente szavazás és például itt, a GYK-n, meg más oldalakon sem azt tapasztalom, hogy diktatúra lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!