A politikusok miért vezetik magukat félre?
Azt képzelik, ha megválasztották őket mindenkire és Mindenre jogot formálhatnak! Bizony, hatalmasat tévednek!!
A népnek joga van bármikor elzavarni bármelyikőjüket, ha nen elégedettek a ténykedésükkel. A fizetésük önmaguk általi meghatározásához sincs joguk!! Ideje lenne tisztességet tanulniuk...
Nos, nem tudom, hogy feltűnt-e, de tényleg bármit megtehetnek.
Szóval, szerintem nem tévednek hatalmasat. Nagyon is reálisan látják a lehetőségeiket.
"A népnek joga van bármikor elzavarni bármelyikőjüket, ha nem elégedettek a ténykedésükkel."
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a magyarok elégedettek azzal, ami most van. Néha ugyan morognak kicsit, de egy kis sorosgyörgyözés mindig visszatereli őket a birkák közé.
"A népnek joga van bármikor elzavarni bármelyikőjüket, ha nen elégedettek a ténykedésükkel."
Akkor a Fidesz bizony nagyon jól teszi a dolgát, mert esélytelennek tűnik, hogy 2018-ban el akarják zavarni őket. Pedig a "népnek" joga van hozzá. Joga végülis van. Esze nincs, hogy meg is tegye. Persze a "kire cseréljük?" kérdés is jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!